Publicitat
Política · 4 d'Octubre de 2011. 12:17h.

El PSC rebutja sancionar els militants que acceptin càrrecs amb Trias

L'Agrupació de l'Eixample proposava suspendre'ls de militància

El PSC rebutja sancionar els militants que acceptin càrrecs amb Trias

Carles Martí

L'Agrupació de l'Eixample del PSC va fer una esmena al Congrés, que ha estat rebutjada, demanant que aquells que acceptessin càrrecs de CiU fossin suspesos de militància. En els últims mesos Trias ha nomenat diverses persones relacionades amb els socialistes catalans.

D'aquesta manera, l’arquitecte i urbanista Oriol Bohigas presidirà el consell consultiu de l’Hàbitat Urbà, mentre que l'exministre Joan Majó serà un dels tres vicepresidents de l'organisme. També l'històric membre del PSC de Nou Barris, Àlex Montes, va ser nomenat gerent de l'empresa municipal Pronoba, i l'exdiputat del PSC, Àlex Masllorens, assessor a la gerència de Qualitat de Vida.

Fonts del PSC han explicat a e-notícies que l'esmena, presentada per Ferran Pedret -fill del diputat a Madrid Jordi Pedret- i Lídia Santos, va ser rebutjada perquè la federació de Barcelona, amb Carles Martí al capdavant, "té una actitud de tolerància respecte aquests nomenaments" i, per tant, "no pendrà mesures".

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#2 Pere, Barcelona, 04/10/2011 - 15:18

Ben fet, no fos cas que perdin la meitat de la militància a Barcelona.

#1 Claüc, Sabadell, 04/10/2011 - 12:44

Està clar que no els sancionaran. La naturalesa actual del PSC és la de tenir càrrecs. La gent es fa del PSC per aspirar a un càrrec. Ara que al PSC els vots no els hi acompanya, intenten salvar els mobles amb càrrecs d'altres partits.

#1.1 Carme, BCN, 04/10/2011 - 13:05

Tot és culpa sempre del PSC. Si us plau... una argumentari diferent que ja està bé! sort en tenim que CIU ho fa tot tan bé: no hi ha atur, tornem als 80 km./h., les prostitutes al carrer Petritxol i el Sr. Duran i Lleida carregant contra els immigrants la culpa de tot al més pur estil Anglada.

#1.2 jajjajaaa, Barcelona, 04/10/2011 - 13:59

Clauc de Sabadell, carai quin nom sembla de marcià.......si les putes follnat al carrer pero clar ara com esta Trias es culpa de Clinton o de qui sigui.....CIu si que es una agencia de col.locació i com no te gent preparada doncs agafa del PSC jajajajajjajajjajajjjaja

#1.3 Claüc, Sabadell, 05/10/2011 - 09:38

Carme, de fet en absolut. No tot és culpa del PSC. També de CiU, C's, PP...
Sempre voten contra Catalunya.
CiU també, però les declaracions estan a 180 graus del què realment fan.
Sr/a. jajajaja, no et fiquis amb el meu nom. Pitjor és el teu, que fa riure!