Publicitat
Política · 20 de Març de 2009. 21:15h.

El PSC rebutja un govern amb CiU

Iceta deixa clar que el tripartit és "una opció estratègica"

El portaveu del PSC, Miquel Iceta, ha tancat la porta a cap possibilitat a la sociovergència -un acord CiU-PSC- o a un govern d'unitat després de l'enquesta d'El Periódico que indica, sempre segons aquesta enquesta, que fins a un 68% de catalans voldrien CiU al Govern. Iceta ha explicat que, en moments de crisi, "la gent vol una gran unitat dels polítics" i que el sondeig entra "dins de la normalitat total i absoluta", però que "tenim una opció estratègica, de fa temps, que es manté avui i es manté de cara al futur per a l'acord de les esquerres catalanes d'una acció de govern llarga, que compensi, redreci i impulsi el país després de 23 anys de govern del catalanisme conservador i diguin el que diguin les enquestes aquesta voluntat és manté".

El dirigent socialista també ha deixat clar, en al·lusió a Artur Mas, que "només hi ha una persona a Catalunya que vol que la legislatura s'escurci, però les seves possibilitats, des d'aquest punt de vista, són poques", ha afegit sobre un eventual avançament electoral.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 joan, manresa, 21/03/2009 - 13:37

No cal que u juri no..,la seba estrateguia ya la sabem,fer fora els partits nacionalistas mayoritaris,diguem CiU o PNB.Aquets els fan nosa,fins i tot pacten amb el PP,fort oi axó Sr.Iceta..?No teniu vergonya,pro no patejin,la seba patacada tambe vindrá

#10 jcarles, hospi, 21/03/2009 - 12:06

El PSC veu que tot fa aigues, ZP truca a tot deu per veure si fa socis, tothom li diu que no. Iceta, no t'ho creguis tant maca. Que esteu de baixada. I es que on no n'hi ha no raja.

#9 Català i liberal, Barcelona, 21/03/2009 - 09:55

El dia que el Tripartit plegui obriré la millor ampolla de cava que tinc a casa. Aquest és un govern impresentable!

#8 Josep-Empordà, Palafrugell, 21/03/2009 - 08:52

Els catalans no volem CiU al govern, volem un govern de CiU, i per ara, no hi ha pressa. Cal que el tripartit vagi fent xup-xup en la seua pròpia inmundicia, perqué cada dia que passa, la victoria de CiU será més aclaparadora.

#7 cecília, bcn, 21/03/2009 - 08:47

iceta tota la raó el tripartit obeeix a una ESTRATÈGIA PSCOE expandir-se arreu per fer fora tots els naturals del país. EN NOM DE LA UNITAT D'ESPANYA APROPIARSE DE LES NACIONS .CATALUNYA-EUSKADI. CIU FORA AQUESTA ES LA SEVA META.RÈGIM SOCIALISTAPCOMUNI