Publicitat
Política · 3 d'Abril de 2012. 16:59h.

El PSC reclama ara el que no va pagar el PSOE

Nadal denuncia que el govern espanyol ha traspassat "els límits de la lleialtat institucional"

El PSC reclama ara el que no va pagar el PSOE

Nadal, en una foto d'arxiu

El líder del PSC al Parlament, Joaquim Nadal, ha considerat que els pressupostos generals de l'Estat (PGE) suposen "una burla" als acords previs entre CiU i PP tant a Catalunya com al Congrés i ha exigit al PP el pagament dels deutes que no va saldar el president socialista, José Luis Rodríguez Zapatero.

En aquest sentit, Nadal ha deplorat que el govern espanyol hagi traspassat "els límits de la lleialtat institucional" en no incloure en els comptes dels deutes pendents amb Catalunya respecte a la liquidació de 2009 de la disposició addicional tercera de l'Estatut, xifrada en 219.000.000 d'euros.

A més ha lamentat que els PGE transmetin "una voluntat política clara de retallar per la perifèria i no pel centre", carregant així el major pes de l'ajust per complir amb el dèficit a les autonomies, particularment a les més allunyades de la capital espanyola.

El dirigent socialista ha assenyalat que els pressupostos són "un menyspreu" al Govern després que, segons ha dit, porti diversos mesos treballant perquè no es produís aquest afront.

"Si no fos molt dramàtic diríem que és una presa de pèl", ha continuat Nadal, per a qui tota la condescendència i adaptabilitat que ha mostrat CiU amb el PP no s'ha reflectit en aquests pressupostos.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#12 angel, krrd, 06/04/2012 - 22:37

PSCerditos com els PSerditosOE ara us queixeu al PP. Fastigosos que sou PSCerditos.

#11 Eduardo González Palomar , Manlleu (Barcelona), 04/04/2012 - 12:13

¡Por si hay alguien que, a estas alturas, todavía no conozca a los nacionalistas de la tierra en que nací, le advierto de que si los presupuestos de España se destinasen íntegramente a Catalunya las manifestaciones de descontento no las hubieran modificado un ápice!

#10 JOSEP, Barcelona, 04/04/2012 - 09:01

A banda de no tenir vergonya, el PSC deu confiar en que la gent no té memòria. I aixi va fent !.

#8 Carles, Barcelona, 03/04/2012 - 18:52

No es pot sortir a dir el que el Sr. Nadal diu, sabent que el primer a no pagar va ser el PSOE. Tornaràn a venir eleccions, i s'estranyaran que cada cop tenen menys vots, pero... es que tracten a la societat com si fossim idiotes.

#7 josep, barna, 03/04/2012 - 18:39

Cada dia el PSC es mes patetic ,aviat sera residual
EL-LECCIONS ANTICIPADES JA !!!!!!!!!!!!!
INDEPENDENCIA !!!!!!!!!!!!!