Publicitat
Política · 25 de Novembre de 2011. 12:09h.

El PSC recol·loca Montilla al Senat

Els socialistes presenten com a candidats l'expresident i l'exacaldessa de Salt

El PSC recol·loca Montilla al Senat

Montilla, entre Rangel i Fernández, al darrer míting final del PSC

El PSC ha entrat aquest matí al registre del Parlament els noms dels dos candidats que han de ser escollits en representació de la cambra catalana al Senat: l'expresident de la Generalitat José Montilla i l'exalcaldessa de Salt Iolanda Pineda.

Ambdós substituiran els exsenadors socialistes Joan Sabaté, que va ser alcalde de Tortosa, i Assumpta Baig, que també va ser diputada al Parlament.

Els socialistes han optat finalment per presentar l'expresident Montilla -continua essent encara primer secretari del partit- malgrat les crítiques que ha aixecat entre antics socis de tripartit com Esquerra i fins i tot dintre del propi partit.

Al Parlament li correspon la designació de vuit senadors, que representen la Generalitat al Senat, i que es designen a començament de legislatura en funció de la representació assolida per cada grup a les eleccions al Parlament.

La resta de senadors designats pel Parlament, des de començament d’aquesta legislatura, són Coralí Cunyat, Eva Parera, Joan Maria Roig, Jordi Vilajoana (tots quatre de CiU), Alícia Sánchez-Camacho (PPC) i Joan Saura (ICV-EUiA).

Publicitat
Publicitat

41 Comentaris

Publicitat
#36 Joan, Mataró, 27/11/2011 - 23:44

El Sr. Montilla i el PSC demostren no tenir cap respecte a Catalunya ni a la Generalitat. Quina poca vergonya aquest paio. Tant debó no hagués marxat mai de Cordoba. Al menys no haguessim tingut que passar mai tanta vergonya aliena.Amb això demostra tenir un cervellet de canari.

#35 kimet, bcn, 27/11/2011 - 23:09

Es normal, la dona l'ha deixat, s'ha quedat la casa de Sant Just i una pila de bens del Montilla per tant el psoe li esta cercant una casa a los madriles per estar més a prop del seu iznajar.

#34 incording, Barcelona, 27/11/2011 - 09:38

Corbacho ja va preferir ser diputat al Parlament que ex-ministre a l'atur. Els altres més o menys el mateix. Però el cas de Montilla és insuperable com a model de manca de vergonya, gosarà criticar els directius dimitits de Caixa del Penedés?

#33 Faithless, Barcelona, 26/11/2011 - 20:34

Una mostra més del poc respecte que tenen els socialistes vers la figura del president de la Generalitat. On s'és vist enviar un expresident a un càrrec secundari com el de senador?

#32 Roser, Sant Just d'Esvern, 26/11/2011 - 11:25

I per altre costat, qui ha votat Montilla Senator?, l'aparell de Nicaragua!, els seus amigatxos i camarades, democràcia?, tu-ru-ru.