Publicitat
Política · 15 de Febrer de 2011. 21:55h.

El PSC recol·loca un diputat que es va quedar sense escó

David Pérez, nou assessor del grup socialista a la Diputació de Barcelona

El PSC recol·loca un diputat que es va quedar sense escó

David Pérez, fent campanya a Bellvitge a les darreres eleccions al Parlament

David Pérez, exdiputat del Parlament pel PSC, ha estat nomenat assessor del socialistes catalans a la Diputació de Barcelona. El partit liderat per José Montilla ha 'recol·locat' Pérez a la Diputació després que es quedés sense escó. L'exdiputat, que anava de 25 a la llista del PSC a Barcelona, ha patit la davallada electoral de la seva formació el 28-N. Esquerra també ha recol·locat l'exdelegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Lluís Salvadó, malgrat que és del municipi de Sant Carles de la Ràpita (Montsià) i ha fet tota la seva carrera política a les comarques de l'Ebre.

David Pérez Ibañez va néixer a l'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès) el 14 de desembre de 1960. Ha estudiat COU i un curs de postgrau en ciència política per la Universitat de Barcelona. És funcionari de l'administració pública des del 1981. Ha estat membre d'entitats metropolitanes, de la Mancomunitat de Municipis de l'Àrea Metropolitana de Barcelona i del Consorci de Comunicació Local (COM Ràdio).

És membre de la Creu Roja, de la Unió General de Treballadors (UGT), del Club de Tir de Barcelona i del Centre d'Estudis de l'Hospitalet de Llobregat. Pérez és militant del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC-PSOE) des del 1979.

També ha estat tinent d'alcalde de l'Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat (1991-1999) com a portaveu i en les àrees de cultura, medi ambient i política social i diputat al Parlament de la VI i la VII legislatures (1999-2006).

Article de Xavier Rius: "La menjadora de la Diputació"

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 Ricard, St. Sadurní, 17/02/2011 - 15:10

Cal fer fora la xusma sociata-tripartida de les institucions! per dignitat netegem Catalunya!

#11 Papitu, L'H, 16/02/2011 - 22:29

Efectivament, David perez ja està esmolant les eines per tornar a l'ajuntament de l'Hospitalet. Quant era regidor no feia mes que acumular peticions de dimisions d'entitats i l'oposició. Que tremoli l'alcaldessa, el llop torna a L'H !!!!!!!!!

#10 Andreu, L'Hospitalet, 16/02/2011 - 15:46

Espera que encara el tornarem a tenir de regidor a L'Hospitalet...
Quina cara dura. En la seva puta vida a treballat al sector privat.
Podem deixar-nos governar per una gent com aquesta que porta 30 anys mamant de la teta sense saber que és el món real???

#9 Sociates al famer, Igualada, 16/02/2011 - 13:49

Joan de Manresa, ho pots dir mes alt pero no mes clar.
Jo vaig coneixer la rata principal Antoni Dalmau, i el seu llepon Antoni Pamies ambdos d'Igualada, tots dos ancara estan menjan de la menjadora de la diputacio i varis llocs mes

#8 joan, manresa, 16/02/2011 - 11:09

El Casal obre la seba finestreta desde Morolandina.--Funcionari...?, per oposicions meritories..?,o amb filtratjes....???Srs.,en aquest temps no estem per martingales.¡ FORA YA DIPUTACIONS..!Lo que gestionen que pasi a la Generalitat amb els seus presupostus...Alló només son caus de rates.NETEJA.