Publicitat
Política · 21 de Setembre de 2011. 10:07h.

El PSC recol·loca Zaragoza a la llista de Chacón

És una aposta personal de la cap de llista per reforçar la llista del PSC

El PSC recol·loca Zaragoza a la llista de Chacón

Chacón, amb Zaragoza, en una foto d'arxiu

El secretari d'organització del PSC, José Zaragoza, anirà a la llista per Barcelona que encapçalarà Carme Chacón a les properes eleccions generals.

Segons informa La Vanguardia, amb aquest pas de Zaragoza a la capital de l'estat, el PSC vol tenir més força i més presència en un moment clau per als socialistes. Volen que el PSC tingui més presència al Congrés dels diputats i també a la seu del carrer Ferraz, ja que no volen perdre pistonada en la nova fase que afronti el PSOE després de les eleccions generals.

Serà la primera vegada que el secretari d'organització del PSC es presentarà a unes eleccions, excepte quan ho va fer a l'alcaldia de la seva natal Molins de Rei. I ho farà en un dels llocs destacats de la candidatura per Barcelona, encara que en principi no serà el segon lloc, que sembla destinat a l'actual portaveu adjunt del grup socialista al Congrés, Daniel Fernández.

La presència de Zaragoza a Madrid es produeix quan el PSC té un peu posat en la campanya electoral i un altre al debat intern sobre el congrés que celebraran el 18 desembre. Un conclave del qual haurà de sorgir una nova direcció socialista, amb la substitució de José Montilla com a primer secretari. Zaragoza però, ja ha expressat a les persones del seu entorn que té la determinació de mantenir el seu pes polític en la nova direcció que sorgeixi del procés congressual.

En la decisió de Zaragoza han estat determinants dues circumstàncies: Chacón li va demanar personalment que passés a reforçar la llista del PSC davant el repte de revertir els actuals sondejos desfavorables i, segon, la seva bona relació tant amb la ministra de Defensa com amb el candidat Rubalcaba .

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#11 guillem, barcelona, 22/09/2011 - 08:08

Els politics son els unics que no han de temer per anar al atur, només els que treballan, metges, arquitectes. etc.Ara com vene aires desde les terres de ponent i faran neteja al carrer Nicaragua, tonto el ultim uns el Congrés i altres al Senat, la questió es seguir cobrant, els altres al atur. Pena

#10 pol, bcn, 21/09/2011 - 16:46

No han entes res de res !!!

#9 Josep, Serralada de marina, 21/09/2011 - 14:27

D'aquí a poc una català menys i un madrileny d'origen català més que farà de mut en seu parlamentària. Tenen més cara que esquena.

#8 Toni, Vilanova, 21/09/2011 - 13:43

Un altre "catalanista" a la llista. Jo no entenc com la gent que se sent catalana del Psc, pot votar a la Chacon, al Zaragoza, etc. Aquets Psoes han de defensar Catalunya? Anem arreglats. Per ells primer es España, després el Psoe, i al final el Psc.

#7 Albert, Barcelona, 21/09/2011 - 12:55

El que faltava pel circ!!! increible.....arriba la chacón que fa 4 anys que no ha trepitjat catalunya....fara un parell de mesos de pre-capanya i tornarà a desapareixer fins dins de 4 anyets....i la gent la vota.....és per cagar-s'hi.

#7.2 Felip, Barcelona, 21/09/2011 - 13:42

Doncs a mi m'agrada que la Carmen Chacon hagi tingut responsabilitats d'Estat. O es que servir a Catalunya vol dir no sortir del pais. Quin pais més petit voleu construir alguns

#7.3 Joan, Barcelona, 21/09/2011 - 17:08

Si Felip, però recordar d'on ets de tant en tant no fa cap mal, no només quan venen eleccions

#7.4 kimet, bcn, 21/09/2011 - 17:08

7.2 Felip; el meu pais es tan petit que desde un campanar es veu el campanar vei, espanya no es pas el meu pais es el pais del lazarillo de tormes, de la pilleria i dels trepas. La chakon ens ha trait, el disabte es pasejaba per esplugues amb la samarreta del barça posada... es veu que es lo quetoca