Publicitat
Política · 12 de Març de 2014. 20:25h.

El PSC recorda a Jordi Martí que cal ser federalista per ser candidat

Campanya sobiranista a favor d'un dels alcaldables

El PSC recorda a Jordi Martí que cal ser federalista per ser candidat

Una imatge del candidat a les primàries del PSC, Jordi Martí

El sobiranisme s’està mobilitzant a la xarxa a favor del candidat del PSC a les primàries de Barcelona, Jordi Martí, amb una campanya a Twitter demanant el vot per a ell, amb l’etiqueta #indyXmarti.

El PSC de Barcelona ha reaccionat des del seu compte oficial de Twitter amb una piulada en què ha apuntat que “per votar a  #primàriesBCN cal donar suport als principis del PSC (que inclouen el federalisme)”, replicant així la campanya a favor de Martí.

Aquesta campanya sobiranista vol aprofitar que les eleccions primàries -que celebrarà la primera volta el 29 de març- permetrà el vot dels residents a Barcelona majors de 16 anys. A través d’aquesta iniciativa es fa una crida als independentistes perquè donin el seu suport a Jordi Martí, crític amb la direcció del PSC i el candidat que té un perfil més sobiranista.

La iniciativa no ha agradat gens a la direcció del partit socialista, segons ha explicat el mateix Jordi Martí en un apunt en un bloc de La Vanguardia dedicat a les primàries. En aquest breu article ha explicat que alguns dirigents de la federació del PSC a Barcelona han expressat els seus recels sobre la campanya, tot afirmant que “alguns dirigents de la Federació creuen que ha estat impulsada per la meva candidatura”.

“La sospita d’aquests dirigents m’ha fet reflexionar sobre la sinceritat de la voluntat democràtica expressada en convocar les primàries”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

27 Comentaris

Publicitat
#10 Federalista europeu, no provincià espanyol, 15/03/2014 - 18:10

Sóc federalista i per això vull la independència, per a federar-me des de la llibertat amb tots els pobles d'Europa i no des de la submissió a Madrid.

#9 Manolo, Barcelona, 13/03/2014 - 13:06

MUCHO CUIDADO CON ESTE PAJARITO

JORDI MARTI LLEVA MUCHOS AÑOS RELACIONÁNDOSE CON GENTE DE BUEN VIVIR, Y ME PARECE QUE DE SOCIALISTA TIENE POCO

NO LO VEO COMO ALCALDE SOCIALISTA. LE VEO MÁS COMO UN MARAGALL CAMUFLADO DE MOMENTO COMO DE IZQUIERDAS.

AL TIEMPO

#7 Pere Prats, Sants, 13/03/2014 - 10:48

Per cert la imatge que s'ilustra la noticia, és la imatge de campanya de Jordi Martí, doncs la mostreu incomplerta, ja que falta un troç de la dreta en que es veu una estelada, res detalls que potser poden ser importants per entendre la situació. De res.

#7.1 TOÑI, ADRA, 13/03/2014 - 11:07

Pero que y listo es mi niño, no se le escapa nada.
Es para comerselo!!

#7.2 Pere Prats, Sants, 13/03/2014 - 14:12

Així Toñi que em poses, quan vulguis pots començar a menjar-me-la. XD

#6 Pere Prats, Sants, 13/03/2014 - 10:46

Una Pregunta: (Casper, és un pregunta) per ser militant cal ser Federalista? des de quan, on ho posa? i si un es Federalista (com un servidor) de quin tipus, ja que la Constitució Espanyola actual no ho preveu: Federalista Espanyol, Federalista Ibèric, Federalista Europeu, Federalista Galactic?

#6.1 Can Jofresa, terrassa, 13/03/2014 - 13:35

Espanya és de facto un estat federal; molt més descentralitzat que França o Itàlia. Però el problema és que els nacionalistes no ho sou. Vosaltres no voleu un estat espanyol federal, sinó un estat nacional català, centralitzat a BCN.

#6.2 Pere Prats, Sants, 13/03/2014 - 14:15

Bé, jo no puc parlar en nom dels nacionalistes per que no ho soc, però si que te puc dir que vull uns Països Catalans Federals dins una Europa Federal, es que em federo a sobre de lo Federal que soc.

#5 don Pelayo, Barcelona, 13/03/2014 - 09:23

A ver qué harian CiU o ERC si celebraran primarias a alcadable de Barcelona y uno de sus candidatos se sintiera español y recibiera apoyos unionistas.
No hay mas q ver como tratan a Duran i Lleida...

#5.1 Pere Prats, Sants, 13/03/2014 - 10:41

Doncs cap problema no? la democracia ja ho te aquestes coses, la gent vota i a vegades no és al gust de tothom, però és democràcia no?

#5.2 don Pelayo, Barcelona, 13/03/2014 - 12:49

Pere,en los partidos políticos, no hay democracia...hay partitocracia...EN TODOS...y estoy seguro que lo sabes.
Un independentista no puede presentarse por el PSC...mejor que pruebe en ERC o CUP, si es de izquierdas.

#5.3 Pere Prats, Sants, 13/03/2014 - 14:17

Don Pelayo, crec que en Martí no es Independentista, que això no vol dir que el voti un independentista.