Publicitat
Política · 10 de Setembre de 2012. 16:25h.

El PSC recorda que no és independentista

Collboni: "Som molt conscients de qui convoca i sota quin eslògan"

El PSC recorda que no és independentista

Collboni, en una foto d'arxiu

El PSC no assistirà a la manifestació independentista d'aquest dimarts a Barcelona perquè el lema que encapçalarà la marxa Catalunya, nou Estat d'Europa no forma part del seu ideari. "Som molt conscients de qui la convoca i sota quin eslògan", ha manifestat aquest dilluns el portaveu del partit, Jaume Collboni.

Com cada any, el PSC sí que assistirà als actes "institucionals i reivindicatius" de la Diada de Catalunya -els actes de la Ciutadella i l'ofrena floral a Rafael de Casanova- perquè defensen un "catalanisme social i incloent".

Els socialistes catalans "escoltarem i prendrem nota" de les consignes de la manifestació independentista de la Diada. Conscient del poder de convocatòria de l'organització d'una marxa que es preveu massiva, els socialistes admeten que l'acte suposarà "alguns canvis en alguns plantejaments del PSC".

Sense entrar en detall, el portaveu Collboni ha reconegut aquest dilluns que el previsible èxit de l'acte de demà haurà de fer canviar alguns plantejaments en el sí del partit.

El dirigent ha rebutjat respondre si algun dirigent socialista assistirà a la marxa. "Nosaltres no fem llistes; si voleu saber qui hi anirà mireu a les xarxes socials". Fins a la vigília, només els exconsellers Castells, Maragall i Geli s'hi han pronunciat a favor.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat