Publicitat
Política · 4 d'Abril de 2010. 13:01h.

El PSC reivindica Zapatero

El director de campanya destaca "la bona feina" del president espanyol a Catalunya

El PSC reivindica Zapatero

Zapatero i Montilla, en una imatge d'arxiu

El director de campanya del PSC, Jaume Collboni, ha anunciat en una entrevista a El Periódico, que "hem decidit que una de les coses que farem serà explicar també la bona gestió del Govern d’Espanya a Catalunya. Perquè també forma part de la nostra gestió com a opció política".

"Malgrat que hi ha una percepció que l’acció de govern de Zapatero no és positiva, també és objectivament cert que s’han fet més inversions que mai, que hi ha un compromís per al millor finançament de la història de Catalunya i que això ha estat gràcies al seu Executiu. Ho hem dit poc i ho haurem de dir més. El que és segur és que no amagarem la bona feina que ha fet el Govern d’Espanya a Catalunya", ha deixat clar.

Pel que fa a una hipotètica sociovergència, Collboní considera que "hem de plantejar un model alternatiu, inspirat en la socialdemocràcia clàssica, la que pot assegurar una sortida de la crisi amb cohesió i integració social. Això és incompatible amb pactar amb un partit que representa la dreta".

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 Joan Miquel, Barcelona, 06/04/2010 - 17:42

Quanta ràbia convergent que hi ha per aquí!!!!

#10 600000 aturats!, gran reivindicació!, BCN, 06/04/2010 - 16:14

Vinga, vinga... sense pudor ni vergonya!, Todos con Zetaparo!!... todos con Montillaaaa!!... vivan los funcionarios, las peonadas y la Fera de Abriiil!!!

#9 Kropotkin, Vic, 05/04/2010 - 18:19

Si, extraordinaria su labor, sobre todo en su lucha contra la corrupción, el paro y el dominio del idioma inglés... Jua, jua, jua,...

#8 Bacus, Tarragona, 05/04/2010 - 17:18

Si us plau acabem amb aquesta farsa, els socialistes no son ni seran mai catalans per definició, ensorraran Catalunya, España i tot allò que toquin.

#7 Pepet, tarragona, 05/04/2010 - 17:17

Quina barra que tenen...Un individu que ens ha mentit per activa i per passiva. Més falç que un duro sevillà. I ara resulta que el Monti diu que ha fet bona feina? Jo no he votat mai convergència, però ara ho faré .TOT MENYS ELS SOCIATES DE NOU