Publicitat
Política · 10 de Novembre de 2011. 11:37h.

El PSC retira l'espot

Zaragoza admet que "potser la realització de l'espot pot haver impressionat pel seu caràcter directe"

El PSC retira l'espot

El cap de campanya del PSC, José Zaragoza

El PSC ha decidit retirar l'espot de campanya electoral que vinculava les retallades pressupostàries de sanitat a Catalunya amb la mort simulada d'un pacient, i ho ha fet a petició de la candidata per Barcelona, Carme Chacón.

En un comunicat, el cap de campanya, José Zaragoza, ha anunciat que "la nostra cap de llista per Barcelona, Carme Chacón, m’ha demanat que retirem l’espot publicitari en què alertem sobre els riscos de les retallades socials que tant CiU com PP estan practicant en serveis públics tant importants com sanitat, educació i serveis socials".

Zaragoza reconeix que "potser la realització de l'espot pot haver impressionat pel seu caràcter directe" però la voluntat del partit era advertir dels riscos que impliquen les retallades i ha afegit que "en cap cas volíem atribuir la responsabilitat d’aquests riscos als professionals de la sanitat, l’educació o els serveis socials".

En aquest sentit, ha apuntat que "és precisament la seva dedicació la que està permetent que la política de retallades practicada pel govern d’Artur Mas no estigui causant problemes encara més aguts en terrenys tan sensibles com el de la sanitat.

"La retirada del nostre espot malauradament no implica la solució del problema", ha dit Saragossa, que ha assegurat que la crítica a les retallades seguirà sent un dels eixos de la campanya del PSC en els pròxims dies.

Publicitat
Publicitat

30 Comentaris

Publicitat
#19 joan, manresa, 11/11/2011 - 17:57

El Casal,17,45h.--Son els reis de la demagojia,el cinisme i els ant-etics..,els mega-cracs del recargolament mental,i mentiders compulsius,reis també de la barroería sense escrúpols..Aquest es el socialisme que tenim,i part de l'esquerra ..Axís anem.Res a veure amb l'esquerra europea..No anem be

#18 Carles, Barcelona, 10/11/2011 - 18:24

Aquest individu deuria anar a treballar de veritat, a uina empresa que no estiguès sota paraigua oficial. Valdria per alguna cosa de profit?, Estic fotut de pagar-li un sou tan abundant, per la feina tan irrellevant que arriba a fer. Rigurositat als "aparatos", i als sindicats, collons!

#16 Josep, Sabadell, 10/11/2011 - 16:54

SI tinc ganes que el PSC aconsegueixi el pitjor resultat de la història és que aquesta manera de fer política s'acabi perque es vergonyós.
Les retallades s'han de fer perue abans hi ha hagut un govern triaprtit que ens ha deixat a la ruina.

#15 Pere, Sabadell, 10/11/2011 - 15:55

Vaja amb el PSC-PSOE: la crisi s'ha gestat i ha esclatat durant el seu mandat i ara busquen les passigolles als qui s'ho troben.
Senyors del PSC: no em parlin mai més d'ètica!

#14 ciutadà ppcc, Barcelona, 10/11/2011 - 15:54

Frívols. Frivolitzen amb temes greus. Irresponsabilitat.