Publicitat
Política · 26 d'Agost de 2008. 12:54h.

EL PSC retreu a CiU "portar Catalunya a l'asfixia económica"

Zaragoza diu que "el grau d'exigència de Montilla és molt més elevat" que el de Pujol

EL PSC retreu a CiU "portar Catalunya a l'asfixia económica"

José Zaragoza, en una reunió del PSC

El secretari d'organització del PSC, José Zaragoza, en declaracions a RAC 1, ha afirmat que CiU "ha portat a l'asfixia econòmica a Catalunya" pel "seu error" de pactar amb el PP un sistema de finançament. Zaragoza ha lamentat, a més, que des de la federació nacionalista "es pretengués que aquest sistema fos definitiu".

"Si no fóssim exigents, si fóssim com els governs de CiU, la negociació del finançament ja estaria tancada", ha expressat, a més d'apuntar que "el grau d'exigència del president català és molt més elevat que el dels governs de CiU". "El govern actual ha fet una cosa que CiU mai va fer: buscar l'acord amb el principal grup de l'oposició", ha afegit finalment.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#15 Àngel, Barcelona, 27/08/2008 - 10:10

Quin cinisme aquests del PSC-PSOE... Gràcies al financament pactat per CiU el pressupost de la Generalitat s'ha gairebé doblat des de 2003! No serà que l'asfíxia prové del sou que pagueu als vostres germans i amiguets endollats, per exemple?

#14 Sidre, Ulldemolins, 27/08/2008 - 09:55

Però que coolons diuen? Ni volien més diners... ni la creació de TV3 o els mossos! I amb el ZP la inversió estatal ha fet llufa. Cal reconèixer que els fatxes del Pepe que van abocar-hi més, tristament és així.

#13 Ramon, Barcelona, 26/08/2008 - 20:37

Convergència no té sang a les venes. Ha de ser això. Si no, no s'explica.

#12 Núria, BCN (CAT), 26/08/2008 - 18:47

Aquests del PSC són uns cinics professionals. Ara resulta que la culpa la té CiU no l'estat ESP (PSOE-PP). A hores d'ara encara confien en poder enganyar a uns quants la resta però ja tenim clar que és l'estat ESP el nostre veritable problema.

#11 lacasadelabomba.blogspot.com, Girona, 26/08/2008 - 17:49

En 23 anys de Pujolisme, mai vaig veure que el PSC demanés més diners per Cat.,mai. El pacte del Magèstic entre CIU i PP va ser criticat per el PSC, ja que desmontava Espanya i donava massa a Cat. Ara que governen es queixen que no en fan prou...