Publicitat
Política · 29 de Setembre de 2013. 14:24h.

El PSC s'acosta al PPC

Lucena veu possible un pacte també amb Unió, Ciutadans i ICV

El PSC s'acosta al PPC

Camacho i Millo, del PPC, durant el debat de política general

EL PSC s'ha acostat al PPC durant el debat de política general per formular una alternativa al full de ruta del govern i ERC, que va "al xoc de trens", segons ha explicat el portaveu al Parlament, Maurici Lucena, en declaracions a TV3. El diàleg s'hauria d'obrir també a Unió, a Ciutadans i a ICV.
 
Lucena ha explicat que "Camacho demostra que vol trobar una sortida, una sortida que Mas ha descartat i que altres no descartem". "Entre tots hem de plantejar com trobar una alterntiva".

"Navarro va tenir una reunió amb Camacho perquè estovi les posicions més rígides del PP. Seria una bona idea que Rajoy oferís un diàleg sincer", ha afegit.
 
Després de la resolució que CiU, ERC, ICV-EUiA i la CUP van aprovar divendres,  també ha assegurat "ens costarà oblidar-ho en un temps perquè ens vam sentir traïts i estafats. Seguirem oberts al diàleg, però això ho tindrem present. Aquesta aixecada de camisa no ens la tornaram a fer. Serem més prudents a l’hora de neghociar".
 
Les conclusion del debat, segons Lucena, han estat que "Mas i Junqueras estan més a prop  entre ells  que Mas de Duran i Lleda" i que "ERC, en col·laboració amb l'Assemblea Nacional Catalana, ha imposat a Mas a anar al xoc de trens".
 
Lucena ha sentenciat que "Catalunya està abocada a unes eleccions plebiscitàries els pròxims mesos" i ha manifestat que li "sembla greu". Lucena també ha apuntat que Junqueras i Forcadell aposten per la declaració   unilateral d'independència i ha advertit que" ens podem posar en un embolic considerable aquí i a la Unió Europea. Són paraules majors, serioses que alguns estan intenant frivolitzar".

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#11 angel, cataluña no es ecspaña, 01/10/2013 - 00:27

PSC'E cagaos de merda. Aneu a pactar amb els fatxes de PP, C's que PSC'E sempre heu sigut de dretes i fascistes. CataluÑa no es ECSpaÑa y punto en boca.

#10 Obi-Wan Kenobi, Caruscant, 30/09/2013 - 13:34

El PSC s'apropa inexorablement a la part fosca de les aliances politiques i els seus mateixos electors se'ls menjaren vius. Però perquè diuen xoc de trens si no arriben a faralet vermell? Pobrisons Navarro i Lucena, en futbol no es menjarien els turrons, Serà que el futbol es mes seriós?

#9 Vicenç, Badalona, 29/09/2013 - 22:13

La deriva del PSC continúa donant que parlar. Hi han maniobres d'acostament vers altres formacions del arc parlamentari, contraris a qualsevol posició independentista. El Sr. Lucena no crec que sigui el millor mitsager, per descobrir maniobres d'aquest tipus. AIxó resta vots i encara no ho han entés

#8 Eulalia, Barcelona, 29/09/2013 - 20:11

El Psc volia un referendum autoritzat per l'estat espanyol, no? Així doncs, Ciu, Erc i IC-V decideixen portar-ho al Congrés i el Psc se'n desmarcà. Però no era això el que volieu? Qui se us ha de creure? Ara sóc federalista, ara estic pel dret a decidir, ara sóc autonomista i que decideixi Madrid.

#7 David, Cambrils, 29/09/2013 - 20:07

O sia, la tercera via segons el senyor Lucena és:
1 Esperar fins a 2015
2 Creuar els dits perquè Rubalcaba, que no té carisma, guanyi les eleccions
3 Esperar que en Rubalcaba faciu una remodelació de l'Estat espanyol que tindrà el vist i plau de, fins i tot, el PP.
Què pren aquest home?