Publicitat
Política · 2 de Novembre de 2009. 17:22h.

El PSC 'salva' el director de l'Incasòl

També l'exregidor de Llavaneres Antonio Jiménez

El PSC 'salva' el director de l'Incasòl

Reunió de l'executiva del PSC

La direcció del PSC ha deixat de moment al marge de les mesures disciplinàries dos militants socialistes que també surten a la interlocutòria del jutge Baltasar Garzón, però sobre els que no pesen ara per ara cap imputació judicial: el director de l'Incasòl, Emili Mas, i l'exregidor de Sant Andreu de Llavaneres, Antonio Jiménez.

El portaveu del partit, Miquel Iceta, ha recordat que l'executiva pot prendre acords que si hi ha "una imputació judicial i no quan un es mencionat en un auto judicial", però ha advertit que "el PSC actuarà igual quan es produeixen altres coses" i que "la militància en el partit és incompatible amb determinats delictes".

El jutge Garzón considea que "entre los días 16 de abril y 29 de abril de 2009 se tuvo conocimiento de la posible emisión de facturas por parte del Ayuntamiento de Santa Coloma con el fin de justificar el empleo de unos Fondos Europeos. Las conversaciones se produjeron entre Luis Andrés, Bartolomé Muñoz (Alcalde), Pascual Vela (Director de Servicios Municipales), Manuel Dobarco (concejal y presidente de GRAMEPARK) y Emili Más Margarit (Gerente del Instituto Catalán del Suelo)".

També afirma que Luis García "tiene estrecha relación con Antonio Jiménez Gómez que fue Regidor de Urbanismo en San Andrés de Llavaneras cuando se desarrolló la operación Niesma. En la actualidad mantiene una fluida relación con el mismo en el que tratan cuestiones relativas al proyecto del Mercado del Fondo de Santa Coloma de Gramanet, cuya construcción (edificio singular de tres plantas) fue aprobado por el Ayuntamiento el 18.10.2007".

L'Incasòl, que depèn del conseller Nadal, va afirmar diumenge en un comunicat que "de l’estricta lectura de l’auto del jutge de l’Audiència Nacional no es desprèn cap acusació envers el Sr. Emili Mas, gerent de l’Institut Català del Sòl". 'El País' informa per la seva banda aquest dilluns que l'esmentat Antonio Jiménez va ser també director de l'àrea de política territorial de l'Ajuntament de Montcada i Reixac entre el 2003 i el 2006 i que, com a tal, va impulsar el trasllat de la fàbrica de pintures Valentine del centre a un polígon industrial prèvia modificació del Pla General Metropolità. El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha declarat a més nul·la la requalificació amb dues sentències del passat més de maig i de juliol.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Fins els ous!, Llavaneres, 20/11/2009 - 12:06

Quin mooooooooooorrrrrrrrooooooooooooooo

#3 Una de Cerdanyola, Cerdanyola, 02/11/2009 - 20:29

Toda la vida robando y no se tupen los muy ...

#2 Llibert, La Garriga, 02/11/2009 - 18:46

Si de veritat en Garzón estira els fils i no va de farol, d'aquests no se'n salva ni un: http://www.youtube.com/watch?v=8aKd-Lx-zlU

#1 lluis, mataro, 02/11/2009 - 17:57

Estos dos señores, especialmente, el del INCASOL debe saber demasiados despropositos para cesarlo. QUE MAL HUELE TODO ESTO¡¡¡¡ FETS NO PARAULES¡¡¡