Publicitat
Política · 6 d'Agost de 2012. 12:18h.

El PSC s'arronsa amb Ernest Maragall

Daniel Fernández: "en cap moment l'hem convidat a abandonar el partit"

El PSC s'arronsa amb Ernest Maragall

Daniel Fernández, amb Navarro i Chacón, en una foto d'arxiu

El secretari general del PSC, Daniel Fernández, ha afirmat ara que "en cap moment hem convidat Ernest Maragall a abandonar el partit". Tot i això, la formació li va enviar una carta a l'exconseller on li demanava que "per coherència personal, dignitat política i ètica democràtica, hauries de pensar sobre l'oportunitat de renunciar a l'escó que ocupes".

En una entrevista a El Món a Rac-1, el dirigent dels socialistes catalans ha apuntat que "se li demana una reflexió sobre el fet que ser diputat d'un partit comporta uns deures i unes obligacions. I en cada moment s'ha d'analitzar la capacitat que té cadascú de d'assumir-les. En tot cas, no ser diputat d'un partit no vol dir no formar part del projecte del partit".

Per no seguir la disciplina de vot, el partit li ha aplicat "el reglament dels diputats al Parlament. El més rellevant ja s'ha produït. El PSC va emetre una opinió, l'Ernest va donar la seva, i a finals d'agost o principis de setembre tindrem una conversa directa. Fins llavors no hi haurà novetats".

En aquest sentit, Daniel Fernández ha afegit que "vaig parlar amb Ernest Maragall abans d'enviar-li la carta, i ens hem emplaçat a parlar-ne amb més tranquil·litat a la tornada de l'estiu".

Finalment, ha apuntat que "el PSC és ampli i plural. Sobre molts temes hi ha diferències, les mateixes que hi ha en la societat catalana. Estem en una fase de renovació on no volem que surti ningú del partit sinó que hi entri gent nova".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#3 joan, manresa, 06/08/2012 - 17:45

El Casal,17,35 h.--Només veure las caras i las mirades d'aquets jacobins sens fot un nuc a l'estomac..,el Tonet ya s'execa i ens diu que si seguim posant aquestas carotas senvá a l'altre punta..,jejejje..,aquesta genteta te un problema,i molt greu..,torna l'ombra del Sr.Pallach,i els fa tremolar

#1 caterineta, iznajarNO, 06/08/2012 - 13:03

Paga la pena a aquestes alçades de parlar sobre el cinisme dels socialistes??He sentit el Fernández a Rac 1 aquest matí. S'ha passat l'entrevista amb MAS i CDC A LA BOCA. Igual que Zaragoza!!No han après rs aquest gent. Utilitzen erl catecisme del papagai: repetir i repetir la llicó .mediocres!