Publicitat
Política · 22 de Febrer de 2014. 14:00h.

El PSC se sent "profundament catalanista"

Navarro intenta justificar el vot amb UPyD i PP al Congrés contra la consulta

El PSC se sent "profundament catalanista"

Navarro, amb Javi López

El líder del PSC, Pere Navarro, ha defensat aquest dissabte la catalanitat del PSC, dos dies després que diputats dels socialistes catalans a Madrid votessin juntament amb UPyD i el PP contra el procés sobiranista.

Navarro, durant la presentació del seu informe polític abans del Consell Nacional del partit celebrat aquest dissabte, ha assegurat que el PSC és “profundament catalanista”.

En aquest sentit, ha recordat que “vam defensar la llengua catalana, l'escola, la immersió lingüística i la cultura, i això ho fem amb altres pobles d'Espanya”.  "La independència la respecto, és legítim que algú la defensi, però no ho comparteixo perquè és un mal negoci per Catalunya i Espanya”, ha insistit.

El primer secretari dels socialistes catalans, d’altra banda, ha admès que el partit que lidera viu “moments complicats”. És per això que ha demanat als càrrecs de la formació que tinguin “esperit de lluita” per poder superar-los.

D’altra banda, el Consell Nacional del PSC ha proclamat amb dues abstencions la candidatura del PSC per concórrer a les eleccions al Parlament Europeu que se celebraran el proper mes de maig.

Al candidat Javi López, que va ser escollit el passat 8 de febrer en eleccions primàries entre militants si simpatitzants del partit, l’acompanyaran Esther Niubó, Alejandro Colldefors, Diana Salvadó, Eduard Rivas, Rosa Orriols, Martí Duran, Alícia Rodríguez i Francesc Caballero.

Qui és qui dels candidats del PSC a les europees

Navarro, durant el seu discurs

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#22 laila, bcn, 24/02/2014 - 08:57

Ho hem vist claríssim després de la votació al congrés al costat de Rosa Diez, una catalanista de pro. Aneu a pastar fang!

#21 Josep, Barcelona, 24/02/2014 - 00:27

Ja ni ha prou de fer el ridícol . Que plegui aquest Cap de trons d'en Pere, i que es faci la federació del PSOE a Cat per un cantó, i el PSC per l'altre.

#20 Erig, Barcelona, 23/02/2014 - 12:34

Em pregunto quina credibilitat deuen de creure que els queda.

#19 spanish, Madrid, 23/02/2014 - 11:17

vol dir nacionalista no ? fons a la desapracio federacio catlaan del PSOE jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

#18 ANTONI, LA POBLA DE SEGUR, 23/02/2014 - 06:12

La realitat és que el PSC va votar al Congrés dels Diputats la resolucio de la Rosa Díez de bracet amb el PP. A partir d'allí poden dir el que vulguin, però no tenen cap credibilitat
Diuen que recolzen la consulta "si el Govern Central ens dona permís" ¿Com es pot ser tan cinic?