Publicitat
Política · 11 de Març de 2021. 17:17h.

El PSC se suma al cordó sanitari contra Vox

Acorda amb Comuns, ERC i Junts un decàleg per frenar "l'activitat de l'extrema dreta al Parlament"

El PSC se suma al cordó sanitari contra Vox

La CUP, Comuns, ERC, Junts i PSC acorden un decàleg de mesures “per garantir la democràcia, els drets i la diversitat al Parlament”. “Després de diverses trobades en les últimes setmanes, els cinc grups han consensuat deu mesures per frenar els discursos d’odi i l’activitat de l’extrema dreta al Parlament de Catalunya”, segons ha informat la formació anticapitalista.

Els partits signants volen mostrar “el seu compromís amb una Catalunya plenament democràtica, defensora dels drets humans i garant d’iguals drets i llibertats per a tot aquell que hi visqui i emprengui el seu projecte vital a Catalunya, orgullosa i compromesa en la seva diversitat”.

Consideren que el Parlament de Catalunya "ha de reflectir plenament aquest compromís i, en el seu sí, no tenen cabuda actituds ni proclames racistes, LGTBIfòbiques, autoritàries ni masclistes. Per aquest motiu, adopten els següents compromisos per a continuar fent del Parlament un espai de llibertat i confrontació política, d’idees i de diàleg”.

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#17 Yomismo, Sevilla, 12/03/2021 - 13:51

En la escuela cuando varios niños le pegaban a uno se decía aquello de dos contra uno mierda para cada uno o tres contra uno mierda para cada uno. Aquí la coalición de partidos coprófagos se han unido para atacar a VOX. De lo que aún no se han enterado esos coprófagos es que a más ataquen a VOX más votos tendrá VOX.

#16 Yomismo, Sevilla, 12/03/2021 - 13:47

La copofragia como modo de hacer política de las CUP, ERC, Juntos por el mocho, el partido de los marqueses de Galapagar y el Partido Separatista Catalán

#15 Flanagan, Tabarnia City, 12/03/2021 - 07:37

La idea la propuso el psc hace semana y algo,aparte de eso alguna propuesta más psc? vale,ninguna.

#14 Luis, Barna, 12/03/2021 - 06:59

El Psc es indepe

#13 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 11/03/2021 - 23:43

Me parto con el Partido Separatista Camuflado, el PSCTA. Que dicen que para frenar a la "extrema derecha" se alían con la extrema derecha, la de verdad: Junst x Tocomocho. Je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je,