Publicitat
Política · 8 de Juliol de 2021. 15:47h.

El PSC sembla que desperta

Alícia Romero: "Ja està bé"

La portaveu del PSC, Alícia Romero, s'ha mostrat crítica amb l'independentisme. "Vostès veig que no volen reduir el conflicte, que el volen ampliar", ha dit Romero dirigint-se a Ernest Maragall, diputat d'ERC, durant el ple celebrat aquest matí al Parlament.

Maragall ha instat al PSC a "decidir si volen exercir com a part activa del catalanisme polític, compartint els grans consensos de país, és a dir, l'amnistia i l'autodeterminació" o si per altra banda els socialistes preferien "seguir acceptant de la veu del seu amo, de delegats de l'Estat a Catalunya".

Romero ha estat contundent en la seva resposta, "ja està bé", ha exigit la portaveu que ha acusat als partits independentistes de generar "frustració i frau a molts catalans". "Prou ja de voler vostè fer llistes de bons i mals catalans, que la fa massa sovint", ha conclòs la portaveu del grup socialista.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#13 ELS COMEDIANTS, Barcelona, 10/07/2021 - 09:30

Al demati BLANC i al vespre NEGRE

JA NO ENGANYEU A NINGU. Porteu massas anys fent el "borinot"

SENSE PERFIL PROPI, on voleu anar?
feu sentir vergoya aliena, fent de "LA TITELLA DELS INDEPES"

#12 Soloesmiopinion, Tabarnia, 09/07/2021 - 16:41

Pero... ¿con los indultos no iba a ser todo diálogo y concordia? No me puedo creer que los socialistas nos hayan mentido.

#11 El buen soldado Svejk, Osetia del sur, 09/07/2021 - 09:27

Sí, sí, molt bé xiqueta....seguro q mañana el PSC firmará un documento en favor del dret a decidir o en favor de las seleccions catalanas...NO ENGAÑAIS A NADIE

#10 Alex, BCN, 08/07/2021 - 22:09

Todavia no logro entender como alguien con dos dedos de frente, como minimo, puedan votar al PSC. Si Cs eran veletas, entonces estos son los vientos que empujan la veleta. El mayor problema del Constitucionalismo no se llama independentismo, se llama PSC, que no es mas que un independentismo descafeinado.

#9 Chris, Lérida (RIP Cataluña), 08/07/2021 - 18:30

PSC está como siempre,porque estos"naciona-listos"esta dejando mal al gobierno central y a su deseo de"concordia".Que en el estado gobierne precísamente el PSOEmos también influye, digo yo.

En el fondo todo esto va de aprovar presupuestos generales al fin y al cabo, todo lo demás es humo.