Publicitat
Política · 31 de Desembre de 2008. 14:58h.

El PSC se'n desmarca

Ieta constata un "avenç significatiu" en finançament

El PSC se'n desmarca

Miquel Iceta, portaveu del PSC, en una imatge d'arxiu

El portaveu del PSC, Miquel Iceta, ha dit que hi ha un "avenç molt significatiu" en la negociació del nou finançament, després de la proposta presentada pel Govern Estatal. "Avui s'està discutint sobre el model català i és mèrit del poble de Catalunya, que es va dotar amb l'Estatut, del govern de Catalunya, encapçalat pel seu president i de la tenacitat negociadora del conseller Castells", ha afegit el viceprimer secretari dels socialistes catalans. Iceta ha deixat clar, però, que "la negociació encara continua perquè el punt d'arribada encara no està assolit". "Ara ens calen concrecions, garanties i conèixer més detalls. La música continua sonant bé" i ha subscrit les paraules del conseller d'Economia: "a partir d'aquest document, és possible que s'arribi a un acord", ha dit Iceta.

El dirigent socialista ha criticat Convergència i Unió (CiU) per haver pactat l'anterior model de finançament, del qual diu Iceta tenia "errades gravíssimes que es van produir degut a la desídia, la impericia i la temeritat d'un govern que va permetre que més d'un milió i mig de catalans quedessin fora del sistema per una negociació maldestra". "Quina credibilitat poden tenir ara?", s'ha preguntat Iceta al voltant de la posició actual de CiU en el nou finançament.

Publicitat
Publicitat

30 Comentaris

Publicitat
#30 joan, manresa, 02/01/2009 - 16:02

Te molta raó Sr.Onofre,pro ya quedem pocs com Vosté.Permerim fer un petit acudit..--Plantem un Onofre a cada cantonada de la nostre ciutat--,sols axís salvarem el País.Només cal veure els naxaments del primer día del any,per plorar.R.I.P.Catalonia..

#29 Onofre, Espinelves, 02/01/2009 - 13:04

Jo ,pobre pagés,també em desmarco d'En Iceta,d'En Montilla,de Na Chacón i de tots els redemptors de la Notre Terra.Catalunya és i será d'els que treballen per a ella d'ença molts anys.La pàtria és de qui la treballa!No de qui s'en aprofita!

#28 CapProblema, Sabadell, 02/01/2009 - 01:43

Iceta està ballant la conga (la música que tant li agrada) des del diumenge; mentre el PSC és una festa de música i confetis, Catalunya s'empobreix. Quina tristesa la d'aquest pais, mort a mans d'uns vulgars quintacolumnistes.

#27 Ramon, Barcelona, 01/01/2009 - 23:27

Les relacions entre el PSC i el PSOE ja no són les mateixes. La ignomínia, la vergonya, la indecència, el ridícul i la humiliació dels sucursalistes ara són encara majors! Després d'aquesta no s'entendria que gosessin sortir al carrer.

#26 http://albert-bir.blogspot.com, Barcelona, 01/01/2009 - 21:19

No presenten cap xifra, cap novetat i resulta que hi ha "un avenç significatiu". És que no tenen vergonya?