Publicitat
Política · 19 de Juliol de 2008. 14:43h.

El PSC supera la crisi pel minitransvasament de l'Ebre

Els socialistes consoliden la seva presènica a la Terra Alta

El PSC supera la crisi pel minitransvasament de l'Ebre

Montilla, amb militants de la Terra Alta

70 membres de la Unió Progressista de la Terra Alta (UPTA) han entrat a formar part de la Federació de les Terres de l´Ebre del Partit dels Socialistes de Catalunya en un acte que ha tingut lloc en el marc de l´11è Congrés del PSC, on Montilla ha repartit quatre carnets del partit de manera simbòlica.

Malgrat que la UPTA i el PSC ja tenien un protocol de col·laboració des de l´any 2003, ara han volgut fer un pas més en aquesta intenció de caminar junts “i representar la pluralitat, tant sectorialment com territorial”, segons Montilla. Una “col·laboració i sinergia per reforçar el discurs dels progressistes i els catalanistes arreu del país”, ha afegit el primer secretari dels socialistes catalans.

“Hem treballat a gust, i tenim ganes de treballar més i fer més coses per la comarca”, ha assegurat Quim Paladella. “Volem millorar la implantació territorial, la família socialista, que estigui present a tot arreu” , ha afegit el primer secretari.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 sulfuro sulfuro, Barcelona, 19/07/2008 - 23:37

Dirán que ha pasado la crisis del trasvase pero aunque el tiempo lo borra casi todo, aún me río al recordar el ridículo circense que hicieron los políticos que nos desgobiernan.

#3 jajape, Anoia, 19/07/2008 - 16:24

Es una bona noticia, cal que aquestes plataformes que al final acaben donat suport al PSC, es defineixin. A partir d'aquí tots tindrem les coses més clares i sabrem exactament a qui es vota i quins sons els verdaders objectius d'aquests col·lectius.

#2 Riu, madrid, 19/07/2008 - 16:24

moltes gotes de la mamella

#1 Ramon, Barcelona, 19/07/2008 - 15:08

Ni una gota de decència.