Publicitat
Política · 21 de Gener de 2014. 13:15h.

El PSC suspèn els crítics dels càrrecs parlamentaris

La comissió de garanties haurà de decidir ara si els expulsa a no

El PSC suspèn els crítics dels càrrecs parlamentaris

Navarro, sortint de la reunió

La direcció del grup parlamentari del PSC ha decidit suspendre Marina Geli, Núria Ventura i Joan Ignasi Elena només dels "càrrecs que ostenten en representació del grup parlamentari" i serà la comissió de garanties del partit si decidirà si els expulsa o no.

El portaveu del PSC, Maurici Lucena, ha explicat que ja ha comunicat "personalment" la decisió als diputats crítics i ha argumentat que aquesta s'ha pres "en coherència amb la decisió de mesures cautelars que va prendre ahir la comissió de garanties".

Així, Geli, Elena i Ventura hauran de deixar els seus llocs com a portaveus de les comissions de salut, infància i cultura. En el cas de l'exalcaldessa d'Ulldecona, es dóna la circumstància que també haurà d'abandonar el seu lloc en la Comissió de Control de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.

Lucena, d'altra banda, no ha avançat qui substituirà els tres diputats suspesos de les seves funcions perquè "tinc pendent una reunió amb ells i la resta del grup per veure com reasignem les tasques". 

Finalment, el diputat socialista ha indicat que la comissió de garanties serà l'encarregada de decidir si s'expulsa o no els diputats un cop resolgui l'expedient que tenen obert. Tot i això, no ha volgut avançar "cap escenari" per no condicionar "la seva decisió".

Xavier Sabaté i Rocío Martínez Sempere

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#26 jotaeme, Mataró, 21/01/2014 - 21:27

Finalmente no hubo huev....Luego os quejaréis de que perdéis votos. Os quedáis con el enemigo en casa, ¡como queréis que volvamos a votaros!. Si no sois capazes de poner orden, dificilmente podréis presentaros ante el electorado unionista que os apoyaba. En C's se están frotando las manos.

#25 ####### mercado de 47 millones y no de 7 #######, ., 21/01/2014 - 18:54

Las multinacionales extranjeras instaladas en CAT (España), están muy preocupadas por las implicaciones económicas que tendría la posible SECESIóN de Cataluña. El diario recoge entrecomillados a varios países:

EEUU: "Muchas empresas están aquí para un mercado de 47 millones y no de 7".........

#24 Arruix, arruix, PAN-CATALANISTES.................., ., 21/01/2014 - 18:35

Arruix, arruix, PAN-CATALANISTES.... Fora de Mallorca i València. Visca es valencià! Visca es Mallorquí!! Visca Espanya!!!..... ARRUIX pan-catalanistes de Mallorca, València i ses Balears!!...."Barco de rejilla" per tots els Pan-catalanistes adoctrinadors i mentiders. Bon viatje!.................

#21 :::::::::::::: el partido del NO a todo ::::::, ., 21/01/2014 - 17:09

::: el partido del NO a todo ::: =(CiU y ERC)...
NO a España
NO a Europa
NO al respeto al Estado DEMOCRÁTICO y de DERECHO (=ESPANYA)
NO a cumplir SENTENCIAS y LEYES
NO a cumplir el Marco Jurídico LEGAL
NO a los CATALANES-UNIONISTAS
NO al español(=Lengua OFICIAL) como lengua vehicular......

#20 #### NO hay DEMOCRACIA...SIN...LEYES ####, ., 21/01/2014 - 16:56

En cualquier DEMOCRACIA existe un conjunto de LEYES que hay que CUMPLIR y hacer CUMPLIR...Sin LEYES NO hay DEMOCRACIA...

Referéndum auto-determinación = ILEGALIDAD MANIFIESTA...

NINGUNA CONSTITUCIÓN de NINGÚN PAÍS permite "TROCEAR" el País......................................