Publicitat
Política · 20 de Gener de 2021. 16:27h.

El PSC també nega “unanimitat”

“Vostès han fet un decret atribuint-se competències que no tenen”

El PSC també nega “unanimitat”

La diputada del PSC, Eva Granados, ha manifestat al Parlament, en referència a la suspensió de les eleccions, que “el que es va fer la setmana passada no va ser un acord per unanimitat pel 30 de maig”.

“L’articulat del decret de convocatòria no preveia la suspensió. De fet, senyor Aragonès, és dubtós que vostè pugui anul·lar el decret d’eleccions convocades perquè es va fer per imperatiu legal”, ha assenyalat.També ha recordat que “nosaltres vam proposar un ajornament tècnic vinculat a raons sanitàries. En canvi, vostès han fet un decret atribuint-se competències que no tenen”. “Tothom està dient que el decret que vostès han fet és un nyap jurídic. Perquè és una desconvocatòria que sembla més una tupinada, perquè al final és el candidat d’ERC desconvocant les eleccions”, ha dit.

Granados ha retret a Aragonès que “posen condicions a una nova convocatòria a partir d’una nova deliberació del Govern”. “És molt dubtós que pugui anul·lar i menys encara convocar unes noves eleccions”, ha sentenciat. “No és el 155, és el 67.7 de l’Estatut i el 4.6 de la Llei de Presidència. Els catalans tenim dret a la tutela judicial efectiva, el contrari no seria una democràcia”, ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#4 Daniel, Tokio, Texas, 20/01/2021 - 23:51

Sí, sí, pero también el PSC se guardó mucho de presentar una solicitud de impugnación, esperando que alguien le hiciera el trabajo, como el resto de los partidos. Ahora todos quieren apuntarse el mérito.

#4.1 M Pilar, Barcelona, 21/01/2021 - 09:44

Tu también podias haberla presentado, nada te lo impide. ¿Lo hicistes? ¡Ah, que también esperaste que lo hiciera otro por ti!

#3 M Pilar, Barcelona, 20/01/2021 - 18:46

Incontestable! Claríssim! Tan clar que hi ha un mindundi que és incapaç d'aguantar la mirada!

#2 Juan, bcn, 20/01/2021 - 18:18

Dura lex, sed lex.
Aún piensan que el articulado de la Ley es para otros, ellos lo cumplen cuando quieren, y mientras no entiendan el sometimiento de todos a la Ley esto no tiene solución.

#1 Marcial, Santa Coloma, 20/01/2021 - 17:01

Cuando hablan de unanimidad se refieren a la unanimidad. Que ilusos son estos españoles.