Publicitat
Política · 18 de Gener de 2013. 12:30h.

El PSC també renega ara d’ERC

Navarro diu a Junqueras que “ningú no és millor o pitjor patriota per les propostes que fa”

El PSC també renega ara d’ERC

Navarro, amb Balmón, durant la roda de premsa

La cúpula del PSC, amb Pere Navarro al capdavant, se sent “poc o gens pressionada” per sumar-se a la declaració sobiranista que s’aprovarà al Parlament. “No tolerarem pressions”, ha dit aquest divendres el primer dels socialistes catalans en una trobada amb parlamentaris i eurodiputats del partit.

Si ERC renegava dimecres dels seus antics socis de Govern i els demanava “claredat” en la defensa del sobiranisme, Navarro ha recordat avui a Junqueras que “ningú no és millor o pitjor patriota per les propostes que fa”.

“Ningú no té la clau del patriotisme”, ha insistit Navarro en la seva intervenció davant la mirada de diputats, senadors i eurodiputats del PSC. El dirigent socialista ha demanat al republicà que “respecti les posicions del PSC”.

Els socialistes tenen la voluntat de defensar el dret a decidir. Volen que els ciutadans de Catalunya escullin democràticament i legal el seu futur. “Acordar amb el govern d’Espanya que la consulta sigui vàlida i vinculant”, ha dit el primer secretari.

Malgrat la defensa de la consulta, per a Navarro, tot aquest procés no deixa de ser “un cortina de fum que impedeix veure que el govern és incapaç d’afrontar la situació de Catalunya”. “No som el partit que ha de treure d’un compromís un altre partit”, ha conclòs la seva intervenció davant la reunió interparlamentària.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#6 valeri torres, bna, 19/01/2013 - 13:08

Srs de CIU i de ERC: No perdeu mes els temps amb els del PSC,. Son un grupuscul d'amargats que no compten ni tenen cap incidencia a la política catalana. Sonmuna pobra gent a les ordres de Madrid; sin uns patriotes espanyols. Independencia ja.

#5 solna, BARCELONA, 19/01/2013 - 12:10

PSC liderat per Navarro: NO TENIU VERGONYA!!!!

#4 justicia, rubricata, 18/01/2013 - 19:12

Hay Capitanes que llevan un barco sin timón. Cuando decidan un rumbo, no llegaràn a su destino porque el timòn es una pieza imprescindible en toda nave. ¿Dònde quiere Usted llevar a los Socialistas Catalanes, a buen puerto? o ¿a merced de las corrientes y de los vientos de hoy dìa ?

#3 Cartanya, bcn, 18/01/2013 - 17:35

Que es un patriota, suposo que aquell que te !!!!UNA!!!! pàtria, no aquell que han te dos!!!!!!

#2 pauy, lleida, 18/01/2013 - 15:15

Exacte. Junqueres pot ser millor o pitjor patriota. Tu en canvi no ets patriota i ja està. Per tant no cal que facis propostes.

#2.1 JOANS, BARNA, 18/01/2013 - 18:30

I tu FEIXISTE