Publicitat
Política · 11 de Març de 2009. 17:42h.

El PSC també vota diferent al Parlament i a l'Ajuntament

El tripartit rebutja transport públic gratuït per als menors de 12 anys

El PSC també vota diferent al Parlament i a l'Ajuntament

Joaquim Nadal, conseller del PTOP, a l'esquerra

Els diputats del PSC -també els d'ERC i d'ICV- han votat al Parlament de manera diferent a com ho van fer a l'Ajuntament de Barcelona. Els tres grups parlamentaris, en efecte, han rebujat una proposta de CiU perquè la T-12 -la targeta del transport públic per a menors de 12 anys- sigui gratuïta malgrat que van votar-hi a favor al consistori.

El diputat de CiU Josep Rull ha qualificat "d’incoherent" el canvi d’actitud dels grups parlamentaris. CiU ha defensat davant la Comissió de Política Territorial una proposta de resolució per a la creació de la targeta gratuïta per als menors de 12 anys (T-Infant) als diferents modes de transport metropolità.  

CiU ja ho va presentar a l’Ajuntament de Barcelona -que ho va aprovar- el passat 27 d’octubre, però al final l'Autoritat del Transport Metropolità -presidida pel conseller Joaquim Nadal.- va aprovar que tingués un cost de 35 euros.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Fran, Llinars, 11/03/2009 - 19:15

Anem a la deriva amb aquest govern, es de bojos aquest tripartit de catalanisme i progres.

#2 Kropotkin, Vic, 11/03/2009 - 19:00

Se habran liado entre mariscada y mariscada...

#1 joan, manresa, 11/03/2009 - 17:57

Amb axó ya estar dit tot,--per com votan,sabreu com son--,No te nom axó,si axó u fa CiU,s'arma una tangana que els desqualificatius son més grans que la Sagrada Familia,i mira que el tema era per quedar be,ni axó saben fer.Voteu,voteu aquesta genteta..