Publicitat
Política · 21 de Febrer de 2013. 15:52h.

El PSC té un problema a Barcelona

Jordi Martí és el líder menys conegut pels ciutadans en l'enquesta del CEO

El PSC té un problema a Barcelona

Jordi Martí, en una foto d'arxiu

El president del grup municipal del PSC a l'Ajuntament de Barcelona, Jordi Martí, és el líder menys conegut pels ciutadans, segons l'enquesta del Centre d'Estudis d'Opinió (CEO). Només un 19% dels entrevistats ha contestat afirmativament a la pregunta: "Em podria dir, per a cadascun d'aquests líders polítics, si els coneix?"

Martí és el darrer dirigent en índex de coneixement ciutadà en l'enquesta. Per sobre d'ell es troba un altre membre del PSC, Daniel Fernández, a qui assegura conèixer un 36% de les persones preguntades. Tampoc no arriba al 50 per cent el portaveu d'Esquerra al Congrés, Alfred Bosch.

De fet, Martí, que fa tot just un any va agafar el relleu de Jordi Hereu com a cap del PSC al consistori de la capital catalana, és conegut només pel 21% dels votants socialistes a les darreres eleccions autonòmiques. En aquest sentit, els votants d'ICV i de Ciutadans són els que més coneixen Martí, amb un índex superior al 23%.

Martí, de 47 anys, que va ser regidor de Cultura de l'Ajuntament de Barcelona, va abstenir-se en la declaració de sobirania votada pel ple, malgrat que dies abans el PSC ho va fer en contra en una moció similar presentada al Parlament.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 xavier, sabadell, 21/02/2013 - 20:38

Només a barna té un problema?, per mi que el te amb tot un país que li nega la veu i el vot en un procés democrátic, En realitat no hi ha diferència entre PSC i PP i C´S, aquest pas es tornarà amb extraparlamentari

#3 Vasili Zàitsev, Stalingrad, 21/02/2013 - 19:11

No és que el PSC tingui un problema, és que tot ell és un problema. Vajam si ens deslliurem d'ell.

#2 amarileta, bcn, 21/02/2013 - 19:01

Està molt clar que els socialistes, aqui i a Madrid, estan amagant el cap sota l'ala, i no volen governar. No m'estranya, però són uns covards, i si no els agrada, que tornin a la vida civil.

#1 El nauxer, Viladecans, 21/02/2013 - 18:11

El problema primer és de ser un Partit Sucursalista del PSOE, sense identitat i criteri pròpi. El segon és que quan vol tenir identitat i criteri pròpi la pifia. Han estraviat el rumb i l'oremus,