Publicitat
Política · 21 de Febrer de 2020. 22:39h.

El PSC tira pilotes fora

Els socialistes porten al Parlament els talls de la Meridiana, malgrat que governen l’Ajuntament

El PSC tira pilotes fora

Albert Batlle

El PSC ha presentat una proposta de resolució al Parlament per demanar al Departament d’Interior que “acabi amb els talls de l’Avinguda Meridiana”, malgrat que els socialistes governen l’Ajuntament de Barcelona i el tinent d’alcalde de Seguretat, Albert Batlle -responsable de la Guàrdia Urbana-, forma part del grup municipal del PSC.

Els socialistes exigeixen al conseller d’Interior, Miquel Buch, que “doni una ubicació alternativa als organitzadors dels talls per tal que puguin celebrar les seves concentracions sense perjudicar la mobilitat a la ciutat”. També han sol·licitat la compareixença del número dos del Departament, Jordi Jardí, perquè expliqui el criteri d’actuació dels Mossos en els talls i les raons per les quals no es proposa un emplaçament alternatiu per a la protesta.

El grup parlamentari del PSC denuncia que la manifestació suposa bloquejar “una artèria viària fonamental per la mobilitat pública i privada”, així com “afectacions en els carrers adjacents i la necessitat de desviar línies d’autobusos urbans i interurbans diàriament”.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU UN CATALÀ EMPRENYAT , EL P.S.C. COVARDE NO SE ATREBE ACABAR CON SU PROBLEMA POR QUE ESTA EN SU CIUDAD CATALANA , 22/02/2020 - 19:50

Los cortes en la Meridiana los tiene que Solucionar EL AJUNTAMIENTO LA ALCALDESSA ADA COLAU BARCELONA EN COMU y P.S.C. i el complice Frances .Pero como el Ajuntamiento vol necessita el Suport dels I ndependentistes mira para otro lado No Soluciona el problema SE AGRABA POR DIAS .Crea mas INSEGURIDAD A LA CIUDAD ..

#7 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 22/02/2020 - 19:35

"Els socialistes porten al Parlament els talls de la Meridiana, malgrat que governen l’Ajuntament" Cinismo en estado puro. Aunque visto quienes dirigen tanto aquí como en Madrid, nada tiene de extraño. Lo extraño es que la gente les vote.

#6 Marti, Barcelona, 22/02/2020 - 17:24

L'unica manera d'acabar amb aquesta anarquia es aplicant la llei del "ull per ull, dent per dent" i organitzar la corresponent resposta a tanta pocavergonya. Talment com s'ha fet en el tema de netejar de llaços grocs l'espai public. Aquests bandarres no entenen res mes que el xarop de bastó i ells no tenen l'exclusiva de la intimidació.

#5 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona is not Catalonia. Fuera colonos catalanes de Barcelona. Cataluña nos roba miles millones, 22/02/2020 - 13:33

Estos burgueses catalanistas del PSC de socialistas no tienen nada y de barceloneses que aman su ciudad menos

#4 Cotorruela Aribus Olivella, Barcelona, 22/02/2020 - 08:13

el ascensor social engrasé de Nou Barris a otro lugar que dista mucho de aquel arrabal, por mucho que relativamente cerca se encuentre aquellas letras para miopes de 30 ó más dioptrías, Benvinguts a Barcelona, me identifico con el Partido Popular muchas veces y otras con Ciudadanos, por el tema nacional y del dinero, o del dinero y nacional.