Publicitat
Política · 10 de Juny de 2009. 13:47h.

El PSC titlla Tremosa de "mosqueta morta perversa"

Joan Ferran compara PP i CiU amb "gatets en zel que es busquen"

El PSC titlla Tremosa de "mosqueta morta perversa"

Tremosa, en una imatge d'arxiu

El portaveu del PSC, Joan Ferran, ha defensat els resultats del seu partit a les europees i ha considerat que els mateixos "ens revaliden com el primer partit català, hem doblat al PPC i CiU ha fracassat en el seu intent de convertir-les en una avenç de les eleccions catalanes". "Hem fet dues coses en aquesta campanya: parlar d'Europa i advertir que venia la dreta"

En aquest sentit ha volgut defensar la criticada campanya socialista i ha denunciat que "Tremosa, amb aquesta pinta de mosqueta morta, ha introduït elements de perversitat, com quan va parlar de les visites de Zapatero i les va comparar amb Franco", fet que demostra "ser pervers". També ha ironitzat sobre que "Tremosa no ha estat capaç de pujar al Dragon Khan".

"Els gatets estan en zel en aquesta època de l'any, ho podem veure amb el PP i CIU, com s'estan buscant".

Publicitat
Publicitat

30 Comentaris

Publicitat
#30 Ramon, Barcelona, 11/06/2009 - 10:44

Ah, quin gran desembossador de latrines s'està perdent el món, per causa del compromís polític del Serafini! O no, espera, massa complicat, no sabria fer-ho. Seria l'ajudant. El desembossador li diria: "El raspall llarg, t'he dit el llarg, inútil!".

#29 Josep, Esplugues, 11/06/2009 - 10:43

El que s\'ha de fer per garantir-se un plat de llenties. En lloc de \"palanganero\" perquè no exigeixes el compliment de les lleis?

#28 mercè, palafrugell, 11/06/2009 - 10:02

Mira Ferran, hauràs de buscar un altre argumentari...Al país basc heu caigut als braços del PP com tigres en zel...

#27 Xavier, SPB, 11/06/2009 - 09:14

Aquest amargat del Ferran,buròcrata convençut, poeta mediocre amb desitjos de ser enfant terrible,hauria de passar-se un temps a les aules d'en Tremosa per entendre com funciona el món de veritat. Que menystingui en Tremosa es patètic. Precisament ell?

#26 Lluís, Bcn, 11/06/2009 - 08:40

Doncs millor no dir k es en ferràn xq la gent amb complexos com ell no li arriven a la sola de la sabata.