Eva Granados afirma que "estudien" recórrer l'ajornament de les eleccions

El PSC titubeja

La vicesecretària primera del PSC, Eva Granados, ha manifestat aquest dissabte que els socialistes estudien l'opció de recórrer davant la justícia el decret publicat en el DOGC i el BOE pel qual s'ajornen al 30 de maig les eleccions catalanes i ha considerat que el Govern "està en una situació alegal".

Granados, en una entrevista a Rac1, ha explicat que "estem estudiant el decret, per veure'n la transcendència", recalcant que "de vegades, amb tres paraules es poden dir moltes coses". La portaveu del grup s'ha mostrat crítica amb la decisió d'ajornar les eleccions. "Si ens posem així, podríem decidir suspendre la democràcia fins que desaparegui la pandèmia", ha criticat la dirigent del PSC en l'entrevista.

La diputada socialista també ha afirmat que "la Generalitat és l'únic govern occidental que està en una situació alegal, que no té unes eleccions certes", ha negat que la situació epidemiològica justifiqui traslladar les eleccions al 30 de maig i ha considerat que l'ajornament es deu al "tacticisme polític".

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 pepe, andorra, 17/01/2021 - 19:37

mejoran..... la de las 69 dioptrias ya se ha operado el telescopio para ver el futuro del ministrIlla y su Iceta...... igual a esta (al Iceta no, a esta de las dioptrias) la hacen secretaria general del partido..... no seria la primera.

#8 DEFENSAD, MADRIT, 17/01/2021 - 19:20

Que hi fa aquesta "no estimada Eva", que per molt català que parli no deixa de ser juntament amb els altres dos capitostes del PSC, Illa i Izeta, uns ecspanyoleros de primera magnitut; capaços com van ser, mitjançant l'aprobació de l'aplicació del art 155, de permetra que l'injusticia espanyola cometés un cop d'estat contra el President i el

#7 Tabarnés puro, Barcino, 17/01/2021 - 07:31

PSC = Partido Servil de los catalunyistas

A servir, que pa eso estamos.

#6 Soloesmiopinion, Tabarnia, 17/01/2021 - 00:48

No entiendo por que el PSC está tan preocupado. Tiene como candidato a ese gran ministro que tan bien lo ha hecho durante la pandemia. Ahora tiene unos meses más para seguir maravillándonos con su magnífica gestión y convencernos más todavía de que hay que votarle. ¿Que puede salir mal?

#5 eloy_estopina, Martorell, 16/01/2021 - 23:58

No sé pero posiblemente el hecho de aplazar las elecciones puede beneficiar al PSC, si es que este va tan enfilado en las encuestas. No entiendo esta estrategia de intentar no aplazarlas por parte de ellos pero del PSC nunca sabe uno que esperarse.