Política · 18 de Març de 2010. 11:47h.

El PSC tolera els insults a la directora de TV3

L'alt càrrec que li va dir "mal follada" creu que no ha "de plegar de res"

Miguel Ángel Martín López, l'alt càrrec de l'Ajuntament de Barcelona que va considerar que Mònica Terribas estava "mal follada" arran de l'entrevista a José Montilla a TV3, ha lamentat "la repercussió de les seves paraules" en una entrevista aquest dimecres amb Sílvia Cóppulo, que presenta el programa 'El secret' a Catalunya Ràdio, que s'emet cada dia de quatre a set de la tarda de dilluns a divendres.

López  -que és també membre de l'executiva del PSC de Barcelona i gerent de l'Institut Metropolità del Taxi- ha afirmat que "lamento profudament la repercussió", però la presentadora de l'espai ja li ha preguntat si només lamentava "la repercussió". L'alt càrrec de l'ajuntament, ha insistit diverses vegades que el facebook era "un àmbit privat".

El dirigent del PSC, llicenciat en dret i màster en administració pública per Esade, ha reiterat en aquest sentit que era "un comentari desafortunadíssim" i "una paraula grollera", però "no és un article d'opinió". "Em sap molt de greu sentir-li dir que el que lamenta és la repercussió, no les seves paraules", ha replicat Cóppulo. "No fa cap favor a aquestes persones amb les que diu que té certa afinitat com el PSC o el propi president Montilla", ha afegit la periodista.

La presentadora de l'espai també li ha preguntat si pensava dimitir "Al PSC no il han dit que plegui?". "No, realment no i entenc que un fet d'aquest tipus no és causa justificada de plegar de res", ha contestat l'alt càrrec municipal. Martín López també ha reconegut que no ha trucat a la directora de TV3 per disculpar-se.

La directora de TV3, Mònica Terribas
Publicitat
Publicitat

61 Comentaris

Publicitat
#61 carmen, Logroño, 15/10/2012 - 16:24

Pero el insulto es para esta señora o para su marido?

#60 Josep Mª Puig, terrassa, 22/03/2010 - 12:49

Per dos motius ha de plegar el Sr. Martín: per la intolerància que significa el que va dir, i per la grolleria de l'expressió. En boca d'un càrrec públic, o hi ha dimissió, o hi ha destitució, llevat que hi consenti qui l'ha nomenat.

#59 Pilar, Barcelona, 21/03/2010 - 19:08

Costa entendre que el president Montilla no faci dimitir Martín López per l'insult contra la Sra. Terribas. No s'hi valen les disculpes. S'ha escric amb tota la mala fe.
Tot el meu suport a la Sra. Terribas.

#58 Blanca Serra, Barcelona, 21/03/2010 - 14:43

Penso que el sr. Miquel Ângel Martin, després de ser-li donada la liquidació tan merescuda en la seva feina actual , el podríem enviar juntament amb el sr. Cobra i el sr. Chiquilicuatro al pròxim concurs d'Eurovisió; tots tres farien un bon paper.

#57 Ramon Perona i Pascual, Barcelona (CATALUNYA), 20/03/2010 - 12:29

El meu recolzament incondicional a la senyora Mònica Terribes per la seva feina i gran professionalitat que demostra dia a dia, el Sr Montilla ha de fer dimitir al progressista Sr Miguel Ángel, però no és preocupin que aquí no dimiteix ningú