Publicitat
Política · 11 de Març de 2009. 19:03h.

El PSC tracta CDC de "partit radical"

Els socialistes retreuen als convergents la seva presència a Brusel·les

El PSC tracta CDC de "partit radical"

Imatge de dirigents de CDC publicada a la web del PSC

El PSC tracta Convergència de "partit radical" per la seva presència a la manifestació per l'autodeterminació, que es va celebrar dissabte passat a Brussel·les. Els socialistes catalans han inclòs a la secció "la imatge de la setmana" del seu lloc web una fotografia de dirigents de CDC a la concentració organitzada pels Deumil.

La imatge, en la que apareixen Alfons López Tena, Àngel Colom i Maite Fandos, va acompanyada per un text en el que s'afirma que "CDC es treu la careta de formació moderada i es mostra tal qual és: un partit radical que defensa a Brussel·les l'autodeterminació de Catalunya".

Precisament, el secretari de comunicació de CDC, Jordi Cuminal, afirma en l'apartat 'Els polítics parlen' d'e-notícies que el seu partit va anar a Brusel·les per "donar suport a la societat civil, sense prendre cap mena de protagonisme en l'acte". Per la seva banda, Àngel Colom diu que "sabia que seriem gent, però som molta gent. Som aquí per internacionalitzar el fet nacional català i som aquí per demanar l'exercici al dret a l'autodeterminació i som aquí per demanar l'estat propi per a Catalunya".

D'altra banda, aquest diumenge, un dia després de la manifestació, Colom afirmava que "els dirigents de CDC que vàrem anar a la manifestació hi érem oficialment tots plegats, no cadascú privadament" i va citar, entre d'altres, el responsable d'exteriors, Carles Llorens; els diputats al Parlament Carles Puigdemont, Jordi Cuminal, Rosa Fortuny i Albert Batalla, a més de les regidores Mercè Homs i Maite Fandos. "Hi havia -va insistir- una pila de gent de l'àmbit de la direcció del partit".

Publicitat
Publicitat

40 Comentaris

Publicitat
#40 Miqui, LF, 12/03/2009 - 14:43

CIU no ha estat mai radical ni separatista, sinó escolteu el discurs del President Pujol el dia del seu judici pels fets del Palau.Això és per omplir paperassa. El PSC és transfuga, s'esmuny de la realitat,....com han acabat tots els paisos socialistes?

#39 Psoe = gal, Lleida, 12/03/2009 - 14:41

Pels socialistes la moderació és filesa, financiar un grup terrorista com el gal que va matar desenes d'innocents, tenir a l'aparell del partit dirigents que finançen al qaeda.. Això sí,sinó vols que et robin 20.000 milions l'any ets un radical..

#38 Quico Ventalló, Terrassa, 12/03/2009 - 11:53

Molt valents per defensar les minories de tot el món, internacionalistes com són. Covards per defensar el seu poble, Deu ser que els jefes són a Madrid i amb les coses de menjar no si juga
http://tristanydepinos.blogspot.com/

#37 Hug, Begur, 12/03/2009 - 11:17

De l impost de succesions no diu res el PSC? Perque serveixen els diputats del PSC a Marid?

#36 JordiT, Bcn, 12/03/2009 - 11:08

Defensar la constitució espanyola i la seva sobirania a qualsevol preu, tot i que Catalunya acabi enfonsada per aquest model, si és ser radical, molt radical.