Publicitat
Política · 25 de Setembre de 2012. 18:19h.

El PSC troba que és una "fugida endavant" de Mas

Jaume Collboni diu que "ens ha de dir si planteja la ruptura o no"

El PSC troba que és una "fugida endavant" de Mas

Collboni, durant la seva intervenció al Parlament

El portaveu del PSC, Jaume Collboni, ha assenyalat que "el ple de política general no era el lloc per fer un primer acte electoral de Mas". "En aquesta fugida endavant que ens té acostumats el senyor Mas ho ha convertit en el primer acte de campanya", ha remarcat.

El diputat socialista ha indicat que "els temps ens demanen un full de ruta". "Ens ha de dir si planteja la ruptura o no. Ens hauria de dir com la pensa executar aquesta ruptura", ha reblat. Per a Collboni, Mas "continua instal·lat en l'ambigüitat".

La proposta del PSC és una "nova relació federal amb l'Estat que no passa per l'immobilisme del PP ni l'estratègia rupturista de CiU. Aquesta nova relació federal haurà de passar pel pacte i per la lliure decisió dels ciutadans".

Collboni ha dit que "avui Catalunya està amb més atur, amb més retallades i més endeutada que al 2010". També ha criticat, segons el seu parer, que Mas, en el seu discurs, no hagi fet "cap tipus d'autocrítica. Ha estat un discurs triomfalista, un discurs des d'aquest punt de vista, poc realista".

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#10 SOMiSEREM, CALAF, 26/09/2012 - 09:34

QUI A FRACASSAT ? SEMPRE HEU VOTAT CONTRA CATALUNYA HI ARA DIGUEU QUE MAS A FRACASSAT. QUINES GALTES !

#9 Sic , Catalunya, 25/09/2012 - 23:04

Sembla estrany que aquest senyor no entengui res. Com pot ser q un polític de primera línia no sàpiga llegir les paraules? Bueno, sí que ho entén, però fa veure que no per tal d'engatusar algun despistat. El del PSC (PSOE) és patètic.

#8 Frank, Berga, 25/09/2012 - 22:11

Ya no son tiempos para medianías si de verdad queremos una Cataluña unida ha España no podemos escondernos y si al final ganan ellos democraticamente en el resto de España verían y que luchamos hasta el final por ser catalanes y españoles y no pudo ser pero que podemos ser buenos vecinos.

#7 antidretà, Cat, 25/09/2012 - 19:30

Coolboni(to), tot aixó teu direm els catalans i les catalanes, seu i ves esperant. Quin paperàs el del Pedrito i la seva cort d'honor!

#6 JORGE JAVIER VÁZQUEZ, BADALONA, 25/09/2012 - 18:44

Una pregunta sin ánimo de ofender. Uno de los requisitos para ser portavoz del PSC-PSOE es el hecho de ser homosexual ? Iceta, Collboni ...

#6.1 Enric_J_M, Bcn, 25/09/2012 - 19:13

Suposo que més que un requisit deu ser un avantatge... al capdavall, el PSOE els està donant per c** continuament

#6.2 Xasisoc, Bcn, 25/09/2012 - 19:14

Aquest comentari es impropi i ofensiu. Crec que el moderador l'hauría d'eliminar