Política · 7 de Maig de 2010. 21:00h.

El PSC troba "una frivolitat" la proposta de Duran

Francesc Vallès creu pot provocar "inestabilitat i desconfiança en els mercats"

El PSC troba "una frivolitat" la proposta de Duran

matge d'arxiu del diputat del PSC Francesc Vallès

El coordinador dels diputats i els senadors del PSC, Francesc Vallès, s’ha mostrat sorprès per les afirmacions del portaveu de CiU al Congrés, Josep Antoni Duran i Lleida, que ha proposat la dimissió del president del Govern de l’Estat, José Luis Rodríguez Zapatero, i la creació d’un govern de concentració per fer front a l’actual situació econòmica. Vallès considera que les paraules de Duran “són una frivolitat que no ens podem permetre perquè poden provocar inestabilitat i desconfiança en els mercats financers, de manera que són del tot irresponsables”.

“Ara no és el moment de les gesticulacions ni de les sortides de to, sinó d’estar al costat del Govern”, ha dit, afegint que Duran demostra “molt poc sentit d’Estat”en fer aquesta proposta “just el mateix dia en què hem sabut que Espanya surt de la recessió, i quan l’ocupació i l’afiliació a las Seguretat Social es recuperen després de vuit mesos de davallades”.

“En qualsevol cas”, ha afegit Vallès, “és molt poc seriós demanar un dia la reedició dels pactes de La Moncloa, i l’endemà la dimissió el president del Govern. Tot plegat demostra que l’únic objectiu de Duran és entrar al Govern d’Espanya de la mà del PP tan aviat com pugui i, si cal, sense passar per les urnes. Ara només queda saber”, ha conclòs, “quin ministeri es demanaria”.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Anna, Reus, 09/05/2010 - 13:40

No sé quin grup del PSOE coordines, però és molt lamentable el paper que fas! Vaig passar vergonya per tú a l'última entrevista que et van fer a Catalunya Ràdio en Fuentes.
Heu arruïnat el país i heu acabat la il·lusió de la gent! Tu ves coordinan

#4 pepillo, barcelona, 08/05/2010 - 13:09

¿Y por qué no dimite toda la clase política y se convocan oposiciones serias a político, como se hace con los notarios, para reemplazarla?

#3 LINA PERE, BCN, 08/05/2010 - 12:39

PSC nacionalistas extremos pues que lo voten solo los nacionalistas ¡veras que poquisimos votos recibe!

#2 Josepa, Reus, 08/05/2010 - 09:54

El que trobo molt impresentable és tota la política que esteu fent i la incapacitat que teniu de sortir de la crisi. Sou uns inútils totals i esteu portant, tal com diuen molts analistes d'arreu, a Espanya en general i a Catalunya en concret, a la ruïna

#1 Albert, Reus, 07/05/2010 - 22:26

Quanta raó tens...