Publicitat
Política · 25 d'Octubre de 2021. 20:06h.

El PSC-Units creu que “prendrem mal” amb els Mossos

Espadaler acusa al Govern de rendir obediència a la CUP

El PSC-Units creu que “prendrem mal” amb els Mossos

El diputat del PSC-Units, Ramon Espadaler, en diverses piulades a twitter, ha criticat que “la majoria que suporta el Govern es plegui, un cop més, als designis de la CUP quan s’iniciïn els treballs de la Comissió d’estudi del model policial”.
 
“El Cos de @mossos d’Esquadra està sotmès a un rigorós control extern per part de la unitat d’Afers Interns, que no depèn de la prefectura sinó de la Direcció General de la Policia. Que ningú compti amb el Grup parlamentari de @socialistes_cat i @UnitsCat per afeblir la policia”, ha advertit.
 
“Prendrem mal si el @govern assumeix el dictat de la @cupnacional en matèria de seguretat i policia amb l’objectiu de que aquests els votin els pressupostos. @UnitsCat”, ha afegit.
 
“Dissabte hi va haver una important manifestació d @mossos i resta policies per demanar respecte.  La resposta del  @govern no s’ha fet esperar: estudiarà creació d’un òrgan extern per fiscalitzar-los. Vet ací el respecte del Govern a la policia: Bones paraules,fets en direcció oposada”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Marcial Heredia, el circo de la tele, 25/10/2021 - 21:47

Es el Imperio de la sartén por el mango, del enano abusón, el apretón de huevos o de la minoría sobrerrepresentada que decide por la mayoría. O cambiamos el sistema electoral o estos nos envían pronto por la alcantarilla.

#1 Alien, menjant crispetes , Saturn, 25/10/2021 - 21:32

És el que veniu fent el PSC amb els constitucionalistes des de fa més de 20 anys. Bones paraules i fets en direcció oposada. I ara ploreu quan us toca recollir els fruits de la vostra hipocresia i covardia.