Publicitat
Política · 9 de Juliol de 2009. 11:27h.

El PSC utilitza Companys per a defensar les corrides de toros

De Madre recorda que l'expresident "hi anava" i admet que "li molesta" que es desvinculi la festa de Catalunya

El PSC utilitza Companys per a defensar les corrides de toros

Companys, a la Maestranza

La vicepresidenta del PSC, Manuela de Madre, ha afirmat que el seu partit donarà llibertat de vot als seus diputats en la votació de la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) sobre la prohibició dels toros a Catalunya.

En declaracions a Punto Ràdio ha constatat que en el seu grup parlamentari hi ha divisió d'opinions sobre la tauromaquia, pel que ha avançat que cada diputat votarà segons "la seva consciència", igual que ha decidit CiU, que va anunciar també que donaria llibertat de vot als seus diputats.

La vicepresidenta del PSC ha indicat que, tot i no ser partidària de la "festa" taurina, tampoc ho és "de prohibir", i ha ressaltat la tradició existent a Catalunya.

També ha assenyalat que li "molesta" la gent que està en contra dels toros, no pel patiment de l'animal, sinó perquè sent que "el toreig no té res a veure amb Catalunya, sinó amb d'altres".

"Barcelona ha estat la plaça més taurina que hi ha hagut, ha tingut dues places de toros enormes, i fins al president Companys era un dels que anava als toros", ha remarcat De Madre.

Publicitat
Publicitat

40 Comentaris

Publicitat
#40 PACMA, Arreu, 16/07/2009 - 02:54

http://www.pacma.es/
PACMA.
Partit antituari

#39 Enric, Vegueria Penedès, 10/07/2009 - 12:51

No li agrada prohibir? Aaaaah, clar, oblidava que vivíem en aquest sistema polític anomenat anarquia...
Va home va, prou d'excuses, i una mica més d'ovaris/collons, hòstia!

#38 Saprissa, Sants, 10/07/2009 - 10:28

jo tb estic en contra de tal aberració,no te defensa alguna aquesta 'festa',pero hi ha una cosa q no m'agrada,han polititzat el ser antitaurí amb ser antiespanyol i se'ls hi veu el llautó

#37 Daniel, Bcn, 10/07/2009 - 06:24

Mireu això, és esgarrifós:

http://www.strasbourgcurieux.com/fourrure/

Matança d'animals.

#36 Gabriel, Tossa de Mar, 09/07/2009 - 23:48

Jaume, Alberto, Jordi, etc...voleu dir q val la pena intentar raonar amb els defensors de la tortura? De veritat creieu q aquestes "persones" que gaudeixen del martiri i mort de un animal son racionals? Son aberracions de la raça humana sense remei.