Publicitat
Política · 11 de Desembre de 2009. 13:21h.

El PSC vetlla per la Marató

L'exconsellera Carme Figueras demana no "contaminar" el programa amb les consultes

El PSC vetlla per la Marató

Josep Cuní presentarà 'La Marató' de TV3

El PSC i el PPC han criticat el seguiment que ha fet TV3 de les consultes sobiranistes que se celebren aquest diumenge durant la comissió de control de la CCMA d'aquest divendres, dos dies abans del 13-D. El diputat Santi Rodríguez ha denunciat, en la seva opinió, "una sobrevaloració" i ha recordat que han estat convocades per "entitats ciutadanes" i que "no té valor estadístic ni polític".

La directora general, Rosa Cullell, ha defensat que "tenen valor informatiu" i que qui ho ha de valorar "són els informatius", però López no s'ha sentit convençut per les explicacions i ha denunciat, al seu parer, que "se sobredimensiona més la visió sobiranista de Catalunya" i que "anem cap a un règim de pensament únic".

Les crítiques han vingut també des dels escons del PSC on la diputada Carme Figueras, exconsellera de Benestar i Família, ha demanat que "la Marató -que també se celebra aquest cap de setmana- no es vegi contaminada per les consultes". Figueras ha qualificat les 'referèndums' de "tema conjuntural".

La intervenció ha provocat amb un intercanvi amb la directora de TV3, Mònica Terribas, que li ha agraït en to irònic "la preocupació perquè li puc assegurar que els professionals de TV3 tenim molt clar que la Marató és un tema transversal" i li ha demanat que "estigui tranquil·la".

L'exconsellera ha contestat amb un "em tranquil·litza" perquè "no convé barrejar una cosa amb l'altra". "Nosaltres, com és públic i notori no estem per aquestes consultes populars", ha recordat. "A Catalunya, hi ha un referèndum a través de l'Estatut".

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 uri, terrassa, 12/12/2009 - 13:59

El diumenge, estarem a internet, o a la radio, o a...

#9 Jaume, Figueres, 12/12/2009 - 13:34

La Corpo, segrestada pel PSC-PSOE, organitza la Marató de les Malalties Minoritàries el mateix dia de la consultes populars. Tota una maniobra de publicitat subliminal anti-independentista. MANIPULADORS !!!

#8 Alcampelló, Barcelona, 11/12/2009 - 19:57

Calentamiento global, agujero de ozono, contaminación acústica, contaminación lumínica, aire contaminado por las emisiones, y ahora ¡horror! CONSULTAS SEPARATISTAS CONTAMINANTES.Vamos mal, hay que DESCONTAMINAR. Esto huele a
democracia podrida.

#7 David, Àger, 11/12/2009 - 16:55

Més clar, l'aigua: per a la sociata Figueras, la democràcia es contaminant. Aquesta gent cada cop es delata més. Només cal posar-los una mica contra les cordes per descobrir el seu pastís totalitari disfressat de demòcrata. Ara tots sabem qui són.

#6 joan, manresa, 11/12/2009 - 16:24

¡ Qué, Sr.Zaragoza...?..Fen manetas amb el PP..???....UUUUHHHH..,que ve el PP,que ve el PP !!!...Quina cara..,quant els cunvé ya troben la manera de donarse la maneta ya...Pro creguins,només enganya o enganyará a cuatre babaus o bufons del seu costat