Publicitat
Política · 13 de Gener de 2009. 15:45h.

El PSC veu contradictòria l'elecció de Tremosa per CiU

Perquè CiU defensa de forma "aferrissada l'Estatut" i Tremosa hi estava "en contra"

El PSC veu contradictòria l'elecció de Tremosa per CiU

Joan Ferran, en una imatge al Parlament

El portaveu adjunt del PSC al Parlament, Joan Ferran, ha dit sobre l'elecció de Ramon Tremosa com a candidat de CiU a les eleccions al parlament europeu que és "una contradicció: per un costat CiU diu que defensa d'una forma aferrissada l'Estatut, i per un altre, en un procés de radicalització, posa de cap de llista un senyor que s'ha mostrat de forma continuada en contra de l'Estatut”.

Ferran ha afegit que CiU volia que "se celebrés un ple extraordinari sobre finançament sense tenir en compte la dinàmica i el funcionament del Parlament". "El que pretén CiU és fer soroll, perquè saben que no hi ha elements damunt de la taula per ser discutits, CiU vol embolicar la troca, molestar, erosionar el govern; per això ens preguntem si estan interessats o no que el finançament arribi a bon port, que es compleixi o no l'Estatut”. “Ens preguntem de quin costat està CiU, si del costat de Catalunya i el seu Govern o intentant trencar el procés negociador per interessos de partit", ha manifestat el portaveu adjunt del PSC.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Manel, Cambrils, 14/01/2009 - 13:14

Probablement el PSC no existeix. Deixa de preocupar-te i segueix votant el PSOE.

#2 dani, reus, 13/01/2009 - 18:09

Els sociates es creien que tenin agafada pels collons a ERC, tenien tots els independentistes controlats, oi?
Com us cou. no?

#1 Josep Lluis, Cornellà, 13/01/2009 - 16:46

Contradictori es el PS"C" que fa 64 esmenes a l'estatut de catalunya i despres diu que es catalanista i que cal defensar l'estatut. Aixo com es menja?