Publicitat
Política · 4 d'Octubre de 2009. 14:00h.

El PSC veu en Reagrupament una alternativa a CiU

"Reagrupament apareix perquè creu que no hi ha una alternativa a l'actual Govern"

El PSC veu en Reagrupament una alternativa a CiU

Zaragoza i Puigcercós, en una foto d'arxiu, en un acte a Palau

El secretari d'organització del PSC, José Zaragoza, veu el nou projecte polític liderat per l'exconseller d'ERC Joan Carretero com una alternativa a Artur Mas i nega que hagi d'ocupar l'espai polític dels republicans. Zaragoza creu que Reagrupament sorgeix com una alternativa a CiU, una formació que a parer seu està "en crisi". En aquest sentit, ha afirmat que "en qualsevol cas respon a una manca d'alternativa en el país. Reagrupmanet apareix perquè creu que no hi ha una alternativa, perquè CiU i PP no són alternativa a l'actual Govern de Catalunya".

A més, ha dit que "el senyor Carretero apareix en l'oposició i en comptes de sumar-se amb el senyor Mas, creu que el senyor Mas no val la pena i arrossega gent. Jo vaig veure la llista de diversos candidat i hi havia molta gent que havia militat a Convergència". A l'espai "L'entrevista" de Catalunya Informació, Zaragoza s'ha referit en aquests termes a Reagrupament tot just un dia després que la formació celebrés la seva assemblea constituent i que escollís Joan Carretero com a president. El moviment liderat per l'exconseller d'ERC treballa amb l'horitzó de presentar una llista per a les eleccions catalanes del 2010.

El secretari d'organització del PSC també ha parlat sobre les relacions entre el cas Millet i la fundació Trias Fargas. Zaragoza demana al convergent Artur Mas que doni més explicacions ja que creu que les que s'han donat fins ara són "moralment inacceptables".

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 kim, hospi, 05/10/2009 - 09:39

El PSOE.cat no riu lo que realment veu pero molt malament ho han de veure quant 3 de cada 4 paraules que diuen es "i CiU...", aiii monty que et veig a l'oposició!!!

#11 Carles, Barcelona, 05/10/2009 - 02:23

Reagrupament és una alternativa al conjunt dels partits de l'estabishment unionista, el de les aigües estancades........ A part, el sr. Zaragoza sap molt bé que, només que RCat li prengui 1 o 2 diputats a Esquerra, el tripartit ja no suma.

#10 Monica Albalate, Badalona, 04/10/2009 - 22:20

Ets tan previsible, Zaragoza!. Ja no saps que fer ni que di per intentar anorrear Convergència. Fas mal a la política en general i a la teva ànima en particular.

#9 joan, manresa, 04/10/2009 - 19:35

La cosa promet.Reagrupament sa mollat molt,pro molt en els seus "principis"..Sr.Zaragoza,que ya li tremolen las casoletas..?Are en sentirem cada día,tot contra CiU..Pro axó promet,CiU pujará d'escons ,Reagrupament esgarrapará fort.Salut demanem per ve

#8 Joan, Barcelona, 04/10/2009 - 19:24

Aquest José Zaragoza és especialista en "rizar el rizo". Deu ni do la que acaba de deixar anar.