Publicitat
Política · 11 de Juliol de 2015. 15:11h.

El PSC veu Mas com un “llast” per a Catalunya

Iceta fa una crida per a "canviar de majoria i de president"

El PSC veu Mas com un “llast” per a Catalunya

Iceta, amb Chacón

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha assegurat aquest dissabte que el president de la Generalitat, Artur Mas, és “un passiu” i un "llast" per a Catalunya. És per això que ha fet una crida a "canviar de majoria i de president”.

Iceta, durant la seva intervenció al Consell Nacional del PSC, en el qual ha estat ratificat com a candidat a les properes eleccions al Parlament, ha comentat que “Artur Mas diu que ja no està en actiu i té raó, és un passiu per Catalunya”.

Cal "canviar de majoria i de president”, ha afegit abans de lamentar que "quan falten menys de tres mesos per a una convocatòria electoral, encara no sabem si n'hi haurà, si Mas es presenta a la reelecció i si els partits independentistes van junts o separats".

El mandatari socialista ha recordat que les entitats i la resta de partits sobiranistes “li han dit a la cara que molesta” a Mas. Per això creu que “hi ha el risc evident de fer el ridícul com a societat i els catalans no es mereixen això”.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Un llast?, Girona, 14/07/2015 - 15:35

Be, si a Iceta el veuen com un "llest" no em sorprèn que vegin a Mas com un "llast" . Tenen, segons es veu, un criteri afinadíssim.

#1 MAREJANT LA PERDIU, BCN, 11/07/2015 - 16:38

Tant vosaltres el PSC, con UDC
heu estat MASSA TEMPS al darrera de en Mas
per una foto

Ara ES MASSA TARD, "salvense quien pueda"

El proces SI O SI avança
i ara NO SI VAL amagar la ma
vosatres tambe sou responsables
per quand arribin els COSTOS