Publicitat
Política · 29 de Novembre de 2018. 16:42h.

El PSC veu Torra "desaparegut"

Els socialistes demanen la compareixença del president "per les protestes dels treballadors de l'administració"

El PSC veu Torra "desaparegut"

Eva Granados (foto: PSC)

El líder del PSC, Miquel Iceta, ha lamentat que el president de la Generalitat estigui "desaparegut" i ha anunciat que el seu partit ha exigit la compareixença de Quim Torra per tal que "expliqui al país" què farà per afrontar les protestes dels treballadors de l'administració pública.

"Els nostres serveis públics estan al límit i el president i el seu Govern desapareguts. Avui hem registrat la compareixença de Quim Torra perquè expliqui al país què pensa fer per afrontar aquesta situació" ha afirmat Iceta a través del seu compte oficial de twitter.

En la petició de compareixença que han registrat els socialistes volen que Torra els "informi sobre l'acció del Govern davant el deteriorament dels serveis públics i de les condicions laborals dels treballadors".

54995-tuit.jpg

La portaveu del PSC, Eva Granados, ha recordat que "si s'aprovessin dels pressupostos generals de l'Estat, estaríem parlant de 2.200 milions més pels serveis públics del nostre país" i ha manifestat que el Govern no s'ha posat en contacte amb el seu grup per negociar els comptes.

"Si en comptes de dir que el que és essencial en comptes del debat identitari és l'atenció als serveis socials, un govern responsable el que ha de fer és facilitar que li vinguin més recursos, perquè això significarien uns 2.200 milions que vindrien a les arques de la Generalitat" ha recalcat Granados.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 29/11/2018 - 18:36

"La mujer de Puigdemont cobrará 6.000€ al mes de La Xarxa. Marcela Topor ha fichado por la empresa de la Diputación de Barcelona para hacer un programa de dos horas semanales de televisión"

El Triangle 6-3-2018


Aixo de la paralisi institucional es cosa dels amargats i dels botiflers de sempre.

#4 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 29/11/2018 - 18:26

Recordeu que el primer que va fer el Genetista de la Ratafia, un home que mai descansa, i nomes asseures a la trona va ser regalarli 20 milionets a la tele de La Minyona per que puguem seguir sabent tot el que volem saber quan ho volem saber.

Per aixo i per fer de la senyora Rahola la mare carbassera mes feliç i mes ben pagada del mon.

#3 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 29/11/2018 - 18:13

"El PSC ve a Torra "desaparecido""

De tan anar i tornar a la republica Republica de Puigdemont i a mig cami entre el momentum i la finestra d´oportunitat, en transit com diria aquell, s´ha perdut i s´ha quedat sense güifi com el tito Ramon. Per no patiu que la Melero ja ha avisat al seu 112.

No sigeu mal pensats.

#2 botifler1914, Sinitaca, 29/11/2018 - 16:57

El PSC veu Torra "desaparegut", dejarlo con Wally, no lo busqueis, todos más felices y tranquilos.

#1 Venanci, Barcelona, 29/11/2018 - 16:51

El Torrat fa el seu paper de titella, de fugiser i segueix l'exemple del seu amo, que l'endemà de proclamar la republica s'escapa amagat al maleter d'un cotxe. El Torrat es la imitació personificada del pastisser-boig, davant els problemes s'amaga i fuig, pero el molt bandarra s'apuja el salari a 160.000 EUR l'endemà de ser nomenat a dit. Un F