Publicitat
Política · 27 de Febrer de 2018. 14:04h.

El PSC veu un "premi ben pobre" a Puigdemont

"Ens sobta que sigui més important qui ha de dirigir TV3 que el president de la Generalitat"

El PSC veu un "premi ben pobre" a Puigdemont

La portaveu del PSC, Eva Granados, en roda de premsa al Parlament, ha considerat que ERC i Junts per Catalunya "li han fet un premi de consolació i ben pobre a Carles Puigdemont. Diuen que està legitimat però no van més enllà. Ni hem presentat esmena a la junta de portaveus". "No estem davant un ple extraordinari ni el ple que voldríem perquè l'únic ple que desbloquejaria la situació de la política catalana seria un ple d'investidura", ha afegit.

Granados també ha reconegut que "ens sorprèn molt aquest mètode de negociació. Ens sobta que sigui més important qui ha de dirigir TV3 que el president de la Generalitat". Igualment ha explicat que el seu partit vol que "comenci a córrer el termini dels dos mesos a partir de dijous".

D'altra banda, ha manifestat que "seria un error polític nomenar una persona que no podrà complir les funcions del president de la Generalitat. Necessitem algú que pugui desenvolupar les seves funcions en plenitud i creiem que Jordi Sánchez no ho podrà fer".

Finalment, ha reivindicat que "farien bé les institucions de donar suport" al Mobile World Congress. "Torrent i Colau haurien de tenir una actitud constitucional i representar la totalitat de la ciutadania", ha defensat, a més d'advertir que "el clima polític erosiona la imatge que tenim com a país".

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#5 Puntualitzacions, On tot és possible, 28/02/2018 - 17:43

Tve 3% és el motor del procès, sense TV3 no hi hauría procès, el Carles Kimble de Brusseles sols és un ninot entre d'altres que cerquen el profit personal i res més. Pero la base del merder és la televisió "pública" dels colpistes, la maquinaría que treu gent al carrer, esbomba fake news i malbarata diners.

#4 Laila, Bcn, 27/02/2018 - 18:15

Srs i sres del PSC fins que no rebutgeu la pressó preventiva dels polítics presos o presos polítics de forma clara i contundent no m'importa res del dieu.

#4.1 Opinions personals, Bcn, 28/02/2018 - 17:45

Dons pel que fa a mi se me'n refot si son a Estremera, Sing-Sing o Alcatraz, ja veus.

#3 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 27/02/2018 - 16:19

"Nos sorprende que sea más importante quién debe dirigir TV3 que el presidente de la Generalitat"
Pues que no sorprenda, TV3% aún tiene algo más del 10% de audiencia, mientras que a Fuigdemont ya no le escucha ni su partido.

#2 Montserrat, Barcelona, 27/02/2018 - 15:49

Fins que no es trobi la manera de desinfectar tv3 dels sediciosos arrapats a la mamella que els permet adoctrinar al ramat que sintonitza aquest canal propagandistic sectari, no tindrem sanejat els mitjans de comunicació publics... La bogeria d'aquests bandarres no te limit, un presidiari ser investit...ni respecte tenen per les institucions!

#2.1 Absències i consequències, Chez Titole, 28/02/2018 - 17:49

Portem una colla de setmanes sense president regional (o sigui de gevern autonòmic) i ens en podríem passar unes quantes més sense que la lluna desaparegui del firmament. Si el que compta és tornar a ocupar poltrones, doncs apa, pero falta, alló que s'en diu qu'els trobem a faltar, res de res.