Política · 20 de Març de 2017. 17:16h.

El PSC veu una “enganyifa” el referèndum

“No és creïble un oferiment de diàleg d’aquells que se salten la llei”

El PSC veu una “enganyifa” el referèndum

El secretari d’organització del PSC, Salvador Illa

El secretari d’organització del PSC, Salvador Illa, ha afirmat que l’article que ha escrit Carles Puigdemont i Oriol Junqueras aquest dilluns és “una enganyifa i una impostura” ja que “ no és creïble un oferiment de diàleg d’aquells que se salten la llei, desobeeixen el Tribunal Constitucional i acaben plantejant ultimàtums”.

Illa ha afegit que “estem vivint el resultat de cinc anys de paràlisi, i el que necessitem és diàleg, negociació i pacte, però de debò”. “L’article és decebedor perquè no es poden plantejar ultimàtums a aquesta situació”, ha reblat.

D’altra banda, el secretari d’organització dels socialistes catalans ha explicat que el seu partit “va constituir ahir el nou Consell Nacional després de concloure tot el procés de renovació de les setze federacions del partit, que ha donat com a resultat que deu dels setze primeres secretaris siguin nous i que tres quartes parts dels membres de les executives assumeixin per primera vegada aquesta responsabilitat”.

4 Comentaris

Publicitat
#2 oscar, barcelona, 21/03/2017 - 14:15

Que diu aquest espantaocells? jaja. El Partit Sotmès de Catalunya (PSC) cada dia més al costat de la dreta franquista! Quina pena! Si el meu avi aixequés el cap us escanyava.

#1 Josep-Maria, Barcelona, 20/03/2017 - 21:13

Passa que hi ha lleis que no són acceptabl. perquè no respect. la justícia (són injustes); lleis fetes per a encadenar un poble, al qual es diu que si vol fer canvis que faci propostes de noves lleis en un lloc on aquestes propost. seran sempre minoritàries.

#1.1 De-MAS-Cràzya, Barcelona, capital de Lemmings Land, 22/03/2017 - 14:19

Vaja, que si qualsevol municipi, comarca o vegueria es vol independitzar de Catalunya, com que la seva posició serà òbviament minoritària, el que ha de fer és passar del Parlament i de l'Estat de Dret. És això? El que no acabo d'entendre és com a això li continueu dient "Democràcia".

#1.2 De-MAS-Cràzya, Barcelona, capital de Lemmings Land, 22/03/2017 - 15:31

De tota la vida hi ha hagut qui, creient-se amb més drets que els altres i no reconeixent la legitimitat de la majoria, reclama la legitimitat Ikea (és a dir, la de la república independent de casa seva) per apropiar-se del que no és seu. Se'n diu delinqüents.