Publicitat
Política · 23 de Juny de 2009. 13:44h.

El PSC veu una pinça de CiU i PP en finançament

"La dreta espanyola i catalana estan posant pals a les rodes contra els interessos de Catalunya"

El PSC veu una pinça de CiU i PP en finançament

José Zaragoza, a la seu del PSC

El secretari d'organització del PSC, José Zaragoza, ha manifestat que "CiU i PP estan representant una pinça en contra dels interessos de Catalunya per torpedinar un millor acord de finançament". En aquest sentit, ha afegit que "necessiten fer fracassar aquesta negociació perquè si no ho fan quedarien en mal lloc" i ha acusat "a la dreta espanyola i catalana de posar pals a les rodes contra els interessos de Catalunya".

En roda de premsa a la seu del PSC, el dirigent dels socialistes catalans considera que hi ha una "ofensiva i un front comú de CiU i PP per rebentar el govern i la negociació. "Busquen fer fracassar la negociació d'un nou model de finançament", ha dit. Sobre aquesta actitud, Zaragoza ha assenyalat que aquests dos partits esta fent una "ofensiva electoralista en busca da rèdits electorals en contra dels interessos del nostre país".

Per últim, el secretari d'organització creu que "Mas va afavorir a Madrid i València" quan va pactar amb el PP el model de finançament al 2001 i ha afegit que CiU "ha donat onze xifres diferents que van dels 2.300 milions d'euros als 9.000". En aquest sentit, ha demanat que "Duran i Mas es posin d'acord en l'estratègia del partit" perquè "mentre Mas va donant xifres, Duran diu que no és un problema de xifra si no de model. I això és el que està fent el govern".

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 free-can-do, Terres de l'Ebre, 24/06/2009 - 14:41

Típic del PSOE català i de Zaragoza: ells són pitjors. Ells si que en fan de pinces. Tampoc diuen el malament que porten el país i l'estat. Es veuen perdre la cadira i contraataquen llançant m.... a veure si es esquiten i se salven. Doncs no !

#4 patetic, bcn, 23/06/2009 - 14:38

Ja tornem amb "que viene el coco", si el coco es el psoe, el coco ets tu Zaragoza. Jo l'unica pinça anticatalana que he vist es la psoe-pp a euskadi i PSC-PPC a l'ajuntament de Bcn pel castell de Montjuic.

#3 jajape, Anoia, 23/06/2009 - 14:26

La única pinça que està en vigor per defensar el no cedir res a Catalunya es la del PSOE i el PP. Altre cosa es que alguns en formen part i fan veure que venen de l'hort. Oi Zaragoza

#2 Ignasi (Arenys de Mar), Arenys de Mar, 23/06/2009 - 14:19

Zaragoza ets la imatge de la decadència política d'aquest país. Sempre destruint i negatiu envers els altres. Volem fets, no paraules. Fora la farsa de la GENERALITAT!
Visca Catalunya Lliure... de gent com tu!

#1 marc, barcelona, 23/06/2009 - 14:12

Zaragoza??? Un altre cop dretes i esquerres? I els buenus i els macus són els de esquerres, no?
Hipòcrita.