Publicitat
Política · 22 d'Agost de 2008. 09:37h.

"El PSC vol el control de Caixa de Girona"

Joan Puig diu que "seria una bona jubilació per algun alt dirigent socialista"

"El PSC vol el control de Caixa de Girona"

Montilla, amb els presidents i directors de Caixes, en una imatge d'arxiu (Foto: Jordi Bedmar)

El dirigent d'Esquerra, Joan Puig, ha denunciat en una nova entrada al seu bloc, que "el PSC vol el control de Caixa de Girona". "Aquest dilluns els mitjans de comunicació donaven la noticia facilitada per la pròpia Conselleria d’Antoni Castells (PSC) de l’aprovació d’un decret per tal de limitar el poder dels Consells Comarcals (CiU/ERC) en favor dels grans ajuntaments (PSC) en els consells de les caixes d’estalvi catalanes", explica.

"La notícia no ha tingut un gran ressò, però te una importància cabdal cara a les properes assemblees que tindran lloc el proper any i principalment en el cas de les nostres comarques, amb la renovació que s’ha de produir a la Caixa de Girona, amb la substitució del propi President de l’entitat. La guerra es servida i la lluita pel control de l’entitat és un dels principals objectius dels socialistes gironins, el control de la Caixa de Girona es sumaria al poder que ja ostenta a les nostres comarques, on governa ja a la capital, a la Diputació i a molts Consells Comarcals", afegeix.

"El dirigent d'ERC conclou que "el control de la caixa gironina per part del PSC, els obriria les portes a una possible fusió amb la Caixa de Catalunya, entitat que ja controlen amb ma de ferro, com és demostrà amb els darrers canvis en l’organigrama directiu. Pel PSC seria el tancament del cercle del poder a les nostres comarques, després de mes de 25 anys de control polític a les principals institucions, seria com un bon final de festa i una bona jubilació per algun alt dirigent socialista".

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 maria, barcelona, 22/08/2008 - 17:01

puig l'encerta,com moltes vegades per sort per nosaltres a girona no li fan cas. els sitjas i ciano el volen perque parlar massa clar.
el PSC te objeciu caixa de girona i fara tot el possible.
com diu puig cal evitar-ho

#9 JOAN, Girona, 22/08/2008 - 16:52

Per això jo ja fa temps vaig treure tots els calers que hi tenia. Ara si els sociates estan on estan es precisament gracies a ERC. Per tant en Puig tal vegada hauria de callar. Hi te molt a veure. Fa 12 anys que van junts a Girona i ell hi era

#8 Josep, Sant Joan de les Abadesses, 22/08/2008 - 16:11

Molt bé, potser sí que hi ha aquesta maniobra i que no és gaire positiva. Però voleu dir que hi ha gran diferència entre aquest establishment sociata que ara vol controlar Caixa Girona i l'establishment convergent que ara mateix hi està instal·lat?

#7 Jacme III, Barchinona, 22/08/2008 - 14:44

IDIOTA! SI LA DIPUTACIÓ LI VAU DONAR VOSALTRES! I PROBABLEMENT ALGUN Q ALTRE CONSELL COMARCAL.

#6 A., Barcelona, 22/08/2008 - 13:02

El poder polític s'ajunta amb la corruptela privada i deixa d ser capitalisme per convertir-se en oligarquia. Hem d'eliminar polítics, hem de treure capacitat de gestió a aquests incompetents. Més empreses privades en competència i menys polítics.