Publicitat
Política · 11 de Març de 2009. 09:06h.

El PSC vota contra el PSC

Els socialistes tomben a Madrid una proposta que havien promogut a Catalunya

El PSC vota contra el PSC

Diputats del PSC a MAdrid

El PSOE, amb el suport dels diputats del PSC, i el PP han unit forces al Congrés per a rebutjar una proposició de llei promoguda pel Parlament que proposava modificar l'Estatut dels Treballadors per a elevar el Salari Mínim Interprofessional (SMI), fixat actualment en 624 euros, perquè "en cap cas" fos inferior al 60% del sou mig net a Espanya. Això hagués suposat elevar el SMI a a prop de 800 euros mensuals.

Aquest fet ha aixecat el malestar d'ERC, socis del PSC en el Govern català, que han acusat als socialistes d'"incoherents" per rebutjar una proposta que havien promogut al Parlament l'any 2005. 

La diputada del PSC, Isabel López, ha assegurat que "ningú té més ganes" que ella d'apujar el salari mínim, però va afirmar que ara "no toca", argumentant que aquest increment generaria "una alarma molt important" pels empresaris. "No és el moment i als treballadors cal dir-los la veritat", va assenyalar.

Per la seva banda, el diputat d'ERC, Joan Tardá, va remarcar que "no és la primera vegada que el PSC vota a Madrid contra el PSC", encara que ara ho fa en un "escenari de guerra" quan el "capital" i els treballadors s'estan "resituant".

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#18 pepet, BCN, 11/03/2009 - 20:18

S'han adonat que per mes disbarats que facin, la gent els hi ho permetem, per lo que han perdut la por i ja no tenen fre. Tot es molt trist i el pitjor es que pot acabar malament.

#17 Pere, BCN, 11/03/2009 - 19:22

Fixa't, quina noticia més estranya. A Catalunya, molt de tan en tan, voten pel bé dels catalans, però un cop arriben a Espanya voten en contra de Catalunya, tot sigui per fer somriure el Joker que hi ha de president a Espanya.

#16 Kropotkin, Vic, 11/03/2009 - 17:18

Es que son gente muy pragmática, mientras les paguen pues hacen lo que haga falta... A cambio les colocan a familiares y amigos, cosa que no está mal en una crisis como esta que nos azota.... Som-hi.

#15 Iceta i Zaragoza, com ho disfressareu?, 11/03/2009 - 17:06

molt bé, així si que es fer la puta i la ramoneta,,,hehe colla de pallassos

#14 toni, Xàtiva, 11/03/2009 - 16:25

La diputada del PSC, Isabel López, hauria de dir exactament, amb dietes i viatges, quin és el seu sou, i si toca o no.
VISCA CATALUNYA LLIURE