Publicitat
Política · 27 d'Abril de 2011. 12:57h.

El PSC vota diferent del PSOE al Senat

El fons de competitivitat enfronta els socialistes espanyols i catalans

El PSC vota diferent del PSOE al Senat

Els senadors de l'Entesa

El PSC i el PP han votado a favor de la moció d'ERC al Senat per reclamar al govern espanyol el pagament dels 1.450 milions d'euros pendents del fons de competitivitat. El text presentat pel l'Entesa rebrà tot el suport del seu grup, inclosos els socialistes catalans. També hi votaran a favor els senadors Convergència i Unió i els del Partit Popular.

En la seva internvenció, el republicà Bofill ha dit que "perquè es pugui mantenir la columna vertebral de l'estat del benestar a Catalunya, l'Estat ha de complir les seves obligacions financeres amb Catalunya. I en els pròxims anys haurà d'acceptar la retallada del dèficit fiscal a Catalunya. Aquesta és la retallada que volem, que Catalunya administri plenament els seus recursos".

Els senadors del PSOE ja han anunciat el seu vot en contra de la moció, tot recordant que Catalunya ja està rebent enguany més de 2.700 milions d'euros addicionals al finançament que hi havia amb el tripartit

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#3 no debia de estar...., vielha, 27/04/2011 - 19:01

...muy equivocado con mi comentario, pues lo han modificado. De caballeros es reconocer los errores y corregirlos. Un abrazo becario, aunque discrepemos.

#2 Ben, Reus, 27/04/2011 - 14:44

Tenint en compte que el Senat no serveix per a res, el valor del vot és nul. És un gest buit de contingut. On s'ha de desmarcar és al Congrés. I no sé per què, m'hi jugaria alguna cosa que no ho farà. Potser perquè el PSOE i les poltrones, des del seu punt de vista, valen més que Catalunya?

#2.1 kim, Bcn, 27/04/2011 - 15:41

Just a la fusta. El PSC te tan poca vergonya en traïr catalunya que no dubtarà en votar qualsevol cosa si aixó beneficia al PSOE encara que sigui per sobre de Catalunya.

#1 titular incorrecto, vielha, 27/04/2011 - 13:56

no existen socialistas españoles y catalanes. Todos son españoles, al menos hoy y a esta hora. Otra cosa es que pertenezcan a partidos federados.
Un poquito de cultura seño becario. A ver si lo publicas.

#1.1 Pau, El Masnou, 27/04/2011 - 14:22

Es veritat, el PSC ha fet incomptatible ser socialista i català, cada cop hi ha menys excepcions.

#1.2 jajajaa, barcelona, 27/04/2011 - 16:05

Anem a veure pauet, ser catala nomes es haver nascut a catalunya res mes, no cal ser de l´OPus, ni nacionalista, ni convenient, ni portar estelada, ni votar en consultes no vinculats i despres abstenirse en la votacio de veritat......el que es incompatible amb la convivencia son persones com tu