Publicitat
Política · 25 de Maig de 2022. 11:49h.

El PSC vota una llei per "deixar de banda" el TSJC

També per “evitar les ingerències judicials” amb la immersió

El PSC vota una llei per "deixar de banda" el TSJC

El PSC ha defensat al Parlament el seu pacte amb els independentistes per la immersió i la diputada Esther Niubó ha celebrat que “hem demostrat que acordar en temes rellevants és possible”.

“Avui guanya la llengua, guanyen les llengües, guanya la comprensió, guanya la convivència lingüística entre catalanes i catalans i guanya la cohesió. I també guanya el sistema educatiu”, ha dit Niubó.

La diputada de Junts, Mònica Sales, ha dit que “és fonamental que hàgim estat capaços d'acordar i redactar en el text que l'aprenentatge de les llengües només es farà tenint en compte criteris exclusivament pedagògics, i per tant, deixant de banda allò que dicta una sentència que només vol fer feble el català”.

Per la seva banda, la diputada d’ERC, Marta Vilalta, considera que és “un acord per protegir el model d'escola catalana i evitar així les ingerències judicials que volen imposar percentatges a les aules que no tenen cap sentit”.

Jéssica Albiach, dels Comuns, ha dit que “jan estat dos mesos de negociacions intenses, dos mesos d'acords i desacords, dos mesos de treballar contra rellotge des que el Tribunal Superior de Justícia posés a la diana els nostres centres educatius i també el nostre professorat. Però, com diu la dita, val més tard que mai”.

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#12 Lazisme.cat, Barcelona, 25/05/2022 - 16:03

Aquesta colla de ximples es dediquen a solucionar problemes reals dels catalans o tot gira al voltant del 25%, no se sent parlar d'altra cosa, ah, si del retorn de les burilles, com no son amos dels impostos especials, estan cavilant inventar-se un impost burillero pels fumadors.cat, a doble preu el cigarret, ha ha ha ha!!!

#11 Leonor, Figueres, 25/05/2022 - 15:08

¿Se puede ser mas miserable ?

#10 Carlos Gomez, diuen, diuen, diuen.., 25/05/2022 - 14:35

La meva solucio es molt senzilla, profilactica i definitiva. I gens novedosa

Fer un breu stand by constitucional i resoldre.ho a la francesa. Recordeu que el nostres veins van aportar elements tan substancials pel progres de la humanitat com el bidet, el cruasan i la guillotina

I que be els hi ha anat amb aquesta maravellosa navalla suissa

#9 Chris, Lleida (RIP Cataluña), 25/05/2022 - 13:32

Al socialismo le perjudica la justícia,¿por qué será?

#8 David, Mataro, 25/05/2022 - 13:22

A partir de hoy: PST=partit socialista traidor...