Publicitat
Política · 14 d'Octubre de 2021. 19:20h.

El PSOE assegura que mai s’havia invertit tant a Catalunya

“La inversió més alta dels darrers 10 anys”

El PSOE assegura que mai s’havia invertit tant a Catalunya

Els pressupostos Generals de l´Estat per al 2022 “destinen a Catalunya la inversió més alta dels darrers 10 anys”, segons informa el govern espanyol en un comunicat. “Assignen 2.230 milions en inversions, que suposa un 6,1% més que al 2021, i una 17,2% sobre el total territorialitzat”, remarquen.

La delegada del Govern, Teresa Cunillera,  destaca “el compromís del Govern d’Espanya amb Catalunya amb uns pressupostos que permetran afrontar la recuperació sense deixar ningú enrere”.                   

Cunillera reivindica “el treball coordinat entre les diferents administracions per posar remei a les conseqüències econòmiques i socials provocades per la pandèmia”.

Cunillera ha fet un repàs a les diferents mesures, com el bo de lloguer jove, el bonus jove cultural, el reforç de la Formació professional i de les beques. També s'ha referit a “l’augment del 2% de el poder adquisitiu de la gent gran, amb la revalorització de les pensions, i dels empleats públics, amb un augment del 2% de la seva retribució”.

Pel que fa a Pimes, autònoms i empreses, el pressupost atorga a Catalunya 256 milions “per accelerar processos de digitalització i 96 milions en plans de promoció de el comerç i el turisme”.

“Amb aquests pressupostos guanyem tots i totes, ha assegurat la delegada, posant de manifest que contemplen la major despesa social de la història, blindant l'Estat de benestar amb recursos per a la sanitat, l'educació i la dependència”, ha dit.

També es destinaran “més 3.400 milions a protegir les persones aturades a Catalunya, la pujada del salari mínim interprofessional o l'extensió dels ERTO. La pujada en un 3% de l'Ingrés Mínim Vital beneficiarà les més de 63.000 persones que el reben a Catalunya”, ha indicat.

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#17 Vlac, Barcelona, 16/10/2021 - 17:46

Y en Teruel, Soria, Guadalajara, Zamora, etc, ¿ Qué habéis invertido? .....
Te remito al título preliminar de la Constitución, artículo 2 , donde habla de la solidaridad entre las comunidades autónomas . Aneu a pastar fang !!!!

#16 Neferu, Barcelona, 15/10/2021 - 14:48

Pues sí, desde la época de Franco, que tuvo las manos rotas invirtiendo en Catalunya, nunca se había invertido tanto como ahora, y ojo, que aún se invertirá más como premio al 1-Octubre , y a la declaración Unilateral de Independencia. Eso Sanchez parece que lo tiene bastante claro.

#15 Marta, Girona, 15/10/2021 - 14:15

Mentre el PSOE no assumeixi i defensi sense complexos els grans principis de la Llibertat, Igualtat i Fraternitat, fonament de tot estat de dret, per a tot el territori espanyol, no hi haurà res a fer, ans al contrari, el problema s´enquistarà fins a ser ja del tot insostenible.

#14 manu, DIJON FRANCE, 14/10/2021 - 22:00

La historia dirá que Grandes Traidores a España hubo cuatro en más de 2.000 años de historia. Bellido Dolfos, Fernando VII y Zapatero y Pedro Sanchez. Una vez nos libremos de este malnacido habrá que hacerle en el retiro el monumento al GRAN TRAIDOR, junto al del Diablo. Por cierto, no estoy seguro que el Diablo merezca tan mal trato.

#14.1 Hermós, Palafrugell, 14/10/2021 - 22:23

Cuanto te paga VOX por hacer de Hater y dar la tabarra colgando sus mierdas.

#14.2 Pasaba por aqui, Santa Coloma de Gramenet, 15/10/2021 - 13:46

Tómate la pastilla, anda, Torquemada... XDDD

#13 manu, DIJON FRANCE, 14/10/2021 - 21:58

Con Sanchez, el Estado plegandose a las exigencias del independentismo nazi contra el interés general de los españoles, que son los que le pagan la nómina Que vergüenza de Gobierno, está poniendo a España la altura betún Otro ejemplo mas del regimen chavista socialista, venga mongers seguir votando al PSOE Sánchez aspira a ser el nuevo Rey Sol