Publicitat
Política · 4 d'Agost de 2008. 21:40h.

El PSOE castiga Borrell per votar no

L'exministre no repetirà de cap de llista després de desmarcar-se en immigració

El PSOE castiga Borrell per votar no

Borrell, a la dreta, en una recepció al Palau Pedralbes

L'eurodiputat Josep Borrell no serà candidat del PSOE en les pròximes eleccions al Parlament Europeu, segons ha sabut e-notícies. Borrell, que havia estat el cap de llista dels socialistes espanyols, serà substituït pel dirigent canari Juan Fernando López Aguilar, exministre de Justícia. La substitució de Borrell es produeix després que, en contra de les instruccions de la direcció del PSOE, votés al Parlament Europeu en contra de la directiva de la Unió Europea sobre la immigració. La mateixa actitud va adoptar l'eurodiputat Raimon Obiols mentre que Martí Grau es va abstenir. Borrell (La Pobla de Segur, 1947) ha estat Secretari d'Estat d'Hisenda, Ministre d'Obres Públiques i president del Parlament Europeu

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Marc, Igualada, 05/08/2008 - 16:28

Tot i que no estic d'acord amb moltes coses amb el senyor Borrell (ell és un socialista jacobí a la "francesa) cal reconèixer que és un home íntegre, amb opinió pròpia i que no es deixa manipular. I ho ha pagat molt car al llarg de la seva vida.

#3 BORRELL EL MILLOR POLÍTIC D'ESPANYA, Barna, 05/08/2008 - 14:40

Borrell és el millorpolític de Catalunya i d'Espanya, i per aixó el van "defenestrar" els seus propis companys, que per cert no valen ebtre tots una merda.

#2 elnendecastefa, cercle polar àrtic, 05/08/2008 - 11:15

Aquí al maresme no tenim massa bon record d'ell,el que havia de ser una autovia la va convertir en autopista perque als catalans ens surten els diners per les orelles..apart d'això si que és un bon polític,però amb falta de carisma

#1 Josep Ferret i Julià, Vilafranca del Penedès, 04/08/2008 - 23:12

Borrell és un dels polítics més intel.ligents i lúcids de l'Estat Espanyol. Seria un bon president del govern central i també de la Generalitat.
Caldria que trobés recolzaments per intentar-ho altre cop.