Política · 3 d'Agost de 2013. 14:08h.

El PSOE compara Rajoy amb Nixon i el cas Watergate

El vídeo és una successió d'imatges intercalades de tots dos presidents amb declaracions similars

El PSOE compara Rajoy amb Nixon i el cas Watergate

Un moment del vídeo

El PSOE ha fet avui públic un vídeo en què compara l'actitud i les declaracions del cap del Govern espanyol, Mariano Rajoy, sobre el cas Bárcenas amb la de l'expresident dels EUA, Richard Nixon, quan va esclatar el cas d'espionatge Watergate.

El vídeo, que porta per títol "#findelacita" -expressió utilitzada per Rajoy dijous passat en la seva compareixença davant el ple del Congrés-, és una successió d'imatges intercalades de Rajoy i Nixon amb declaracions similars.

Comença Nixon, en plena crisi del Watergate, afirmant: "Diré això a l'audiència televisiva: He comès errors". A continuació, apareix el president espanyol assenyalant: "He reconegut els errors que vaig poder haver comès".

Tots dos expliquen que mai s'han beneficiat del servei públic i que no tenen constància d'haver fet alguna cosa que vagi contra l'ètica, asseguren que no han arribat a la política per enriquir-se i assenyalen que mai han intentat obstruir la justícia.

El vídeo també conté les imatges en què Nixon diu que no té intenció de dimitir i, a continuació, les de Rajoy afirmant: "Ni dimitiré ni vaig a convocar eleccions". Les últimes imatges corresponen al que va ser president dels Estats Units anunciant la seva dimissió i nomenant com successor en el càrrec el seu vicepresident.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#1 María , Salt, 03/08/2013 - 21:10

Hem fan gràcia aquests socialistes. El partit amb més merda a les seves espatlles i arà venen a donar lliçons i a fer comparançes. Més valdría que estiguessin calladets amb el que tenen per amagar.

#1.1 Pere, Comarca Garraf, 03/08/2013 - 22:18

Ai Maria! Tens tota la raó del mon. Encara tindran que canviar el nom del partit per continuar. Cansen massa i son MULTI.