Publicitat
Política · 20 de Juny de 2021. 18:22h.

El PSOE concedeix els indults "per Espanya"

Ábalos defensa que la mesura de gràcia unirà els espanyols

El PSOE concedeix els indults "per Espanya"

El secretari d'organització del PSOE i ministre de Transport, José Luis Ábalos, ha defensat la concessió dels indults als dirigents independentistes empresonats pels fets del procés perquè "hem de fer-ho per Espanya". Ábalos ha manifestat que la mesura de gràcia és també una manera "d'unir els espanyols".

"Hem de fer-ho per Espanya, perquè fer les coses per Catalunya és també fer-les per Espanya" ha dit. "Com s'uneix Espanya?, unint els espanyols" ha reafirmat en la seva intervenció aquest diumenge en un acte municipalista del partit a Sevilla.

"Si ho tornen a fer, l'Estat de Dret ha demostrat fortalesa per no permetre-ho una vegada i per descomptat per no permetre-ho la segona. Els afectats saben que no condueix a res" ha dit.

Ábalos també s'ha mostrat convençut que el rebuig de PP a aquesta mesura "no és perquè li molesta a aquest partit, sinó perquè no els concedeixen ells", en referència als anteriors governs del PP, que ha recordat que "en van concedir centenars".

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#11 De què van aquests?, Chez Titole, 21/06/2021 - 10:17

Se'ls veu el llautó de lluny, han regalat indults als que just desprès d'acdeptar-los els fan botifarra i critíquen aifrmant que no els serveixen per a res. Tots sabem pere quina raó els indulten, pero tambè sap tothom que ho fan els uns per necessitat i els altres per fatxendería.

#10 josemiguel, El Prat de Llobregat, 21/06/2021 - 07:41

De cemento armado

#9 Figueras, Figueras, 20/06/2021 - 23:41

Los coj*** por España, lo hacéis por la poltrona 2 años, que barato os vendéis.

#8 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 20/06/2021 - 23:12

J. Alí ABabalos y sus 40 maletas ladronas, o de ladrones, rivaliza en cinismo con Ciniqueras. Se atreve a decir que esto es una manera de "unirá a los españoles". Hace falta ser muy HdlaGP para decir algo así. De un gobierno de delincuentes no podemos esperar nada bueno.

#7 Resistencia , Flors i violes , 20/06/2021 - 22:26

¿Y cómo se une a la familia y amigos?
Enchufándoles. Mujer, suegro, cuñada, ex mujer, sobrino, chófer, mujer del chófer...