Publicitat
Política · 17 de Desembre de 2009. 13:24h.

El PSOE considera les consultes "una pantomina"

"No mereixen la més mínima pèrdua de temps"

El PSOE considera les consultes "una pantomina"

El PSOE, contra les consultes

El portaveu del PSOE, José Antonio Alonso, ha manifestat en una entrevista a El Món a RAC 1 que "jurídicament, el fenomen de les consultes independentistes és una pantomima, i políticament també. A mi no em mereix la pèrdua de temps més mínima. "

"A nosaltres el que ens preocuparia seria que s'ataqués frontalment les regles de la convivència. Aquest és un referèndum que no té assistència legal", ha afegit, a més d'apel·lar "a la Constitució i a l'Estatut de Catalunya, que parla de la seva identitat nacional en el preàmbul. "

Sobre l'entrevista a Montserrat Tura a El Punt, s'ha limitat a assenyalar "que digui el que vulgui, jo què sé. Montserrat Tura podrà dir el que li doni la gana, què vol que li faci"

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#14 Francesc, Barcelona, 18/12/2009 - 15:12

Ara bé, les consultes fiblen el fonament d'aquest constructe vostre. I vet aquí perquè mostreu una certa dosi d'agressivitat. És normal, hi ha tota una vida al darrere. Però em sembla que sou jove i podeu reestructurar aquest constructe.

#13 Francesc, Barcelona, 18/12/2009 - 15:08

Teniu assimilat Juan, en aquest tema, tot un constructe simbòllic. Com tothom. El problema és que mai no l'heu passat pel sedàs de l'autocrítica perquè no us hi heu vist forçat. Els indicis simbòlics que en aquest àmbit corren per la societat....

#12 Francesc, Barcelona, 18/12/2009 - 14:58

Vinga, Juan, vinga! Passa que aquestes consultes no us agraden perquè ataquen la vostra pulsió nacionalista que inconscientment i conscientment heu omplert de nacionalisme espanyol-pancastellà.

#11 Hug, Begur, 17/12/2009 - 20:42

juas, Juas, Juas, estan acollonits!!!!!

#10 Juan, Barna, 17/12/2009 - 19:09

Pantomina, montaje, comedia, esperpento, farsa,..., Cualquier calificativo de este tipo le viene bien a lo de las consultas. Aunque, no debería extrañar pues ¿que se puede esperar de políticos e intelectuales mediocres como son los de esa "colla"?